FSTA USAMV CJ
Facultatea de Ştiinţa și Tehnologia Alimentelor
USAMV CN
EN
[email protected]
Meniu
Prezentarea facultății
Cuvântul decanului
Istoric
Managementul facultății
Organigrama
Consiliul profesoral al Facultăţii de Știinţa şi Tehnologia Aimentelor
Hotărâri ale Consiliului Facultății
Plan operațional
Plan strategic
Raport Decan
Departamente
Departament I
Consiliul Departamentului Ingineria produselor alimentare
Cadre didactice
Discipline de studiu predate
Departament II
Consiliul Departamentului Știința Alimentelor
Cadre didactice
Discipline de studiu predate
Regulamente
Comisii
Secretariat
Formulare
Programe de studiu
Licență
Master
Doctorat
Fișe discipline
Cercetare
Strategia cercetării
Obiective de cercetare
Centre și laboratoare de cercetare
Manifestări științifice
Proiecte de cercetare FSTA
Simpozioane
Publicații
Brevete
Premii naționale, internaționale
Agronomia Agro Food Innovation SRL
Admitere
Licență
Ofertă educațională
Calendar admitere
Criterii de admitere
Dosar de concurs
Taxa de admitere și școlarizare
Contact
Master
Oferta educațională
Calendar admitere
Criterii de admitere
Dosar de concurs
Taxa de admitere și școlarizare
Contact
Doctorat
Studenți
Informații utile
Examen de Licenta si Disertatie
Secretariat
Formulare tipizate
Orar
Îndrumători de an
Practică studențească
Burse
Cazare
Tabere Studențești
Facilități
Alumni
Relații internaționale
ERASMUS+
Colaborări internaționale
Contact
Prezentarea facultății
Cuvântul decanului
Istoric
Managementul facultății
Organigrama
Consiliul profesoral al Facultăţii de Știinţa şi Tehnologia Aimentelor
Hotărâri ale Consiliului Facultății
Plan operațional
Plan strategic
Raport Decan
Departamente
Departament I
Consiliul Departamentului Ingineria produselor alimentare
Cadre didactice
Discipline de studiu predate
Departament II
Consiliul Departamentului Știința Alimentelor
Cadre didactice
Discipline de studiu predate
Regulamente
Comisii
Secretariat
Formulare
Regulamente
Regulamentul de funcţionare al consiliului Facultăţii de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor
Regulament – cadru general – de asigurare a practicilor de auditare internă
RU 9
Regulamentul şi componenţa Comisiei pentru probleme administrative, sociale şi studenţeşti
Regulament privind organizarea şi funcţionarea departamentului
Regulament pentru repartizarea studenţilor la programele de studii TPPA, IPA şi CEPA pentru ciclul de licenţă
Regulament privind reinmatricularea studentilor la Facultatea de Stiinta si Tehnologia Alimentelor
RU 34 Regulament privind organizarea și funcționarea căminelor studențești
RU 40 Regulament privind activitatea profesională a studenților
RU 43 Regulament privind acordarea burselor