1. Titlul brevetului: Compozitie si procedeu de obtinere a jeleului probiotic
Autori: Vodnar Dan, Pop Oana, Socaciu Carmen
Brevet nr RO 132023/2020
Solicitant USAMV CN
2. Titlul brevetului: Compoziția și procedeul de obținere a acidului citric biogenic microîncapsulat
Autori: Vodnar Dan Cristian, Mitrea Laura, Dulf Francisc Vasile, Trif Monica, Socaci Sonia, Pop Oana Lelia, Simon Elemer, Vodnar , (Ștefănescu) Bianca Eugenia
Brevet nr RO 135223 / 2021
Solicitant USAMV CN
3. Titlul brevetului: Compoziția și procedeul de obținere a 1,3-Propandiolului biogenic microîncapsulat.
Autori: Vodnar Dan Cristian, Mitrea Laura, Dulf Francisc Vasile, Trif Monica, Socaci Sonia, Pop Oana Lelia, Simon Elemer, Vodnar (Ștefănescu) Bianca Eugenia.
Brevet nr RO 135220 / 2021
Solicitant USAMV CN
4. Titlul brevetului: Produs de patiserie aglutenic pe bază de tescovină şi pudră de fructe, şi procedeu de obţinere,
Autori: Coldea Teodora Emilia, Mudura Elena, Man Simona Maria, Pop Carmen Rodica, Pop Oana Lelia
Brevet de invenție RO 133595 B1/2021
Solicitant BONBONNIERE S.R.L-D
5.Titlul brevetului: Compozitie pentru produs de panificatie cu preferment pe baza de quinoa
Autori: Paucean Adriana, Chis Simona, Muresan Vlad, Man Simona, Muste Sevastita
Brevet de invenție RO134080 B1/2021
Solicitant SC VITOSA SRL
6.Titlul brevetului: Compoziția și procedeul de obținere a acidului citric biogenic microîncapsulat
Autori: Vodnar Dan Cristian, Mitrea Laura, Dulf Francisc Vasile, Trif Monica, Socaci Sonia, Pop Oana Lelia, Simon Elemer, Vodnar (Ștefănescu) Bianca Eugenia
Brevet de invenție RO 135223 / 2021
Solicitant: USAMV CN
7.Titlul brevetului: Compoziția și procedeul de obținere a 1,3-Propandiolului biogenic microîncapsulat
Autori: Vodnar Dan Cristian, Mitrea Laura, Dulf Francisc Vasile, Trif Monica, Socaci Sonia, Pop Oana Lelia, Simon Elemer, Vodnar (Ștefănescu) Bianca Eugenia
Brevet de inventie: RO 135220 / 2021
Solicitant: USAMV CN
8.Titlul brevetului: Procedeu de obținere a cașcavalului cu stabilitate îmbunătățită la maturare
Autori: Semeniuc Cristina-Anamaria, Rotar Ancuta-Mihaela, Jimborean Anamaria-Mirela, Fogarasi Melinda, Socaciu Maria-Ioana, Mureșan Vlad, Simon Elemer Lajos
Brevet de inventie: Nr. 133382 din 28.10.2022
Solicitant: USAMV CN
9. Titlul brevetului: Sortiment de pâine,
Autori: Vlaic Romina Alina, Muste Sevastita, Muresan Vlad, Paucean Adriana, Man Simona Maria, Muresan Crina, Pintea Alurelia
Brevet de inventie: nr. 133596/2023
Solicitant Sc Vadpan Srl
10.Titlul brevetului: Compositions for nutritionally optimized confectionery products
Autori: Muresan V, Rotar AR, Racolța E, Mureșan AE, Coman C, Pop OL, Vlaic RA, Muste S
Brevet de inventie: RO 133598 /2023
Solicitant: SC Reghina ProdImpex SRL
11.Titlul brevetului: Nutritional bar composition based on dried germs flour of seeds from cucurbitaceae, asteraceae and amaranthaceae families,
Autori: Muresan AE, Mureșan V, Muste S, Racolta E, Stan L, Niculae M, Galchis GF, Vlaic RA, Petru G
Brevet de inventie: RO 134168 /2023,
Solicitant: SC Mag Comimpex 94 SRL
12. Titlul brevetului: Produs zaharos tip cremă tartinabilă din miez prăjit de floarea-soarelui şi roşcove,
Autori: RACOLŢA EMIL, MUREŞAN VLAD. GALCHIŞ GHIŢĂ FLORIN
Brevet de inventie: RO nr. 4 /2017 din 28.04.2017.
Solicitant: SC Mag Comimpex 94 SRL
13. Titlul brevetului: Produse de caramelaj dietetice cu isomalt si ingrediente naturale functionale si procedeu de obtinere,
Autori: RACOLŢA EMIL, MUREŞAN VLAD. GALCHIŞ GHIŢĂ FLORIN
Brevet de inventie: RO nr.125814 din 30.09.2013.
Solicitant: SC Mag Comimpex 94 SRL
14. Titlul brevetului: Caracterizarea şi procedeul de obţinere a nanoparticulelor de oxid de fier cu lactobacillus fermentum
Autori: Oana Lelia Pop, Călina Ciont, Amalia Mesaros, Dan Cristian Vodnar
Brevet de inventie nr.: RO138194A2 / 2024
Solicitant: USAMV Cluj-Napoca