Centre și laboratoare de cercetare

Unități de cercetare USAMV

Centre/Laboratoare cercetare

Servicii

No Parametrul Analizat / Serviciul Oferit Procedura Pret ( lei, TVA inclus) Responsabil *
Email/ Telefon
1 Determinarea valorii acizilor amari a  hameiului, pulberilor si peletilor Analytica EBC 7.5; 7.6; 7.7. 120 – 265 lei/analiza (in functie de metoda de analiza) Maria Tofana
maria.tofană@usamvcluj.ro
2 Determinarea instrumentala a indicilor de textura pentru diverse alimente sau semifabricate din industria alimentara Analiza profilului textural (TPA), Teste de comprimare.
AACC 74-10A compression test; ISO 16305, etc.
46 – 460 lei (in functie de numarul de indici de textura analizati) Vlad Muresan
vlad.muresan@usamvcluj.ro
0264-596-384 int 290.
3 Determinarea calitativa a profilului volatil al uleiurilor volatile Gaz-cromatografie cuplată cu spectrometrie de masă 350 – 400 lei/analiza Sonia Socaci
sonia.socaci@usamvcluj.ro
4 Determinarea continutului de proteina din produse alimentare Metoda Kjeldahl 71.5 lei/analiza Sonia Socaci
sonia.socaci@usamvcluj.ro
Crina Muresan
crina.muresan@usamvcluj.ro