FSTA USAMV CJ
Facultatea de Ştiinţa și Tehnologia Alimentelor
USAMV CN
EN
[email protected]
Meniu
Prezentarea facultății
Cuvântul decanului
Istoric
Managementul facultății
Organigrama
Consiliul profesoral al Facultăţii de Știinţa şi Tehnologia Aimentelor
Hotărâri ale Consiliului Facultății
Plan operațional
Plan strategic
Raport Decan
Departamente
Departament I
Consiliul Departamentului Ingineria produselor alimentare
Cadre didactice
Departament II
Consiliul Departamentului Știința Alimentelor
Cadre didactice
Regulamente
Comisii
Proiecte ROSE
Programe de studiu
Licență
Master
Doctorat
Fișe discipline
Cercetare
Strategia cercetării
Obiective de cercetare
Centre și laboratoare de cercetare
Manifestări științifice
Proiecte de cercetare FSTA
Simpozioane
Publicații
Brevete
Premii naționale, internaționale
Agronomia Agro Food Innovation SRL
Admitere
Licență
Ofertă educațională
Calendar admitere
Criterii de admitere
Dosar de concurs
Taxa de admitere și școlarizare
Contact
Master
Oferta educațională
Calendar admitere
Criterii de admitere
Dosar de concurs
Taxa de admitere și școlarizare
Contact
Doctorat
Studenți
Informații utile
Examen de Licenta si Disertatie
Secretariat
Formulare tipizate
Orar
Îndrumători de an
Practică studențească
Burse
Cazare
Tabere Studențești
Facilități
Alumni FSTA
Relații internaționale
ERASMUS+
Colaborări internaționale
Contact
Programe de studiu
Licență
Master
Doctorat
Fișe discipline
Tehnologia prelucrării produselor agricole – An IV
FD_RO_0701040101_Controlul calității produselor vegetale 1
FD_RO_0701040102_Controlul calitatii produselor alimentare 2
FD_RO_0701040103_Tehn. prod. extractive – ulei
FD_RO_0701040104_Tehnologia prelucrarii legumelor si fructelor
FD_RO_0701040105 TEHNOLOGIA LAPTELUI SI PROD DERIVATE 2
FD_RO_0701040106_Tehnologii speciale în industria alimentară. Tehnologia semiconservelor si conservelor din carne si peste
FD_RO_0701040107_Contabilitate si analiza economico-financiara
FD_RO_0701040108_Management si Marketing
FD_RO_0701040109_Depozitarea produselor vegetale
FD_RO_0701040110_Controlul calitatii produselor vegetale 3
FD_RO_0701040111_Controlul calitatii produselor alimentare 4
FD_RO_0701040112_Analiza senzoriala
FD_RO_0701040113_Elaborarea proiectului de diploma
FD_RO_0701040114_practica pentru elaborarea proiectului de diploma
FD_RO_0701040215_Managementul sigurantei alimentelor
FD_RO_0701040216_Siguranta si securitatea alimentelor
FD_RO_0701040217_Toxiinfectii alimentare
FD_RO_0701040218_Boli virale, prionice si parazitare transmise prin alimente
FD_RO_0701040319_Aparate de Masura si Control
FD_RO_0701040320_Protectia consumatorului
Sari la conținut
Deschide bara de unelte
Instrumente de accesibilitate
Instrumente de accesibilitate
Mărește textul
Mărește textul
Micșorează textul
Micșorează textul
Tonuri de gri
Tonuri de gri
Contrast mare
Contrast mare
Contrast negativ
Contrast negativ
Fundal luminos
Fundal luminos
Legături subliniate
Legături subliniate
Font lizibil
Font lizibil
Resetează
Resetează