FSTA USAMV CJ
Facultatea de Ştiinţa și Tehnologia Alimentelor
USAMV CN
EN
[email protected]
Meniu
Prezentarea facultății
Cuvântul decanului
Istoric
Managementul facultății
Organigrama
Consiliul profesoral al Facultăţii de Știinţa şi Tehnologia Aimentelor
Hotărâri ale Consiliului Facultății
Plan operațional
Plan strategic
Raport Decan
Departamente
Departament I
Consiliul Departamentului Ingineria produselor alimentare
Cadre didactice
Departament II
Consiliul Departamentului Știința Alimentelor
Cadre didactice
Regulamente
Comisii
Proiecte ROSE
Programe de studiu
Licență
Master
Doctorat
Fișe discipline
Cercetare
Strategia cercetării
Obiective de cercetare
Centre și laboratoare de cercetare
Manifestări științifice
Proiecte de cercetare FSTA
Simpozioane
Publicații
Brevete
Premii naționale, internaționale
Agronomia Agro Food Innovation SRL
Admitere
Licență
Ofertă educațională
Calendar admitere
Criterii de admitere
Dosar de concurs
Taxa de admitere și școlarizare
Contact
Master
Oferta educațională
Calendar admitere
Criterii de admitere
Dosar de concurs
Taxa de admitere și școlarizare
Contact
Doctorat
Studenți
Informații utile
Examen de Licenta si Disertatie
Secretariat
Formulare tipizate
Orar
Îndrumători de an
Practică studențească
Burse
Cazare
Tabere Studențești
Facilități
Alumni FSTA
Relații internaționale
ERASMUS+
Colaborări internaționale
Contact
Programe de studiu
Licență
Master
Doctorat
Fișe discipline
Tehnologia prelucrării produselor agricole – An III
FD_RO_0701030101_Aditivi şi ingrediente ȋn industria alimentară 1
FD_RO_0701030102_Tehnologia carnii si a preparatelor din carne 1
FD_RO_0701030103_Tehnologia moraritului si panificatiei 1
FD_RO_0701030104_Tehnologie în industria zaharului
FD_RO_0701030105 Biotehnologii_speciale
FD_RO_0701030106_Tehnologie și control în industria vinului
FD_RO_0701030108_Tehnologia amidonului si a produselor zaharoase
FD_RO_0701030109_Aditivi şi ingrediente ȋn industria alimentară 2
FD_RO_0701030110_Tehnologia carnii si a preparatelor din carne 2
FD_RO_0701030111_Tehnologia moraritului si panificatiei 2
FD_RO_0701030112_Igiena societatilor din industria alimentara
FD_RO_0701030113 TEHNOLOGIA LAPTELUI SI PROD DERIVATE 1
FD_RO_0701030114_Tehnologie si control in industria berii si a distilatelor
FD_RO_0701030115_Practica de specialitate
FD_RO_0701030216_Elemente de proiectare in industria alimentara
FD_RO_0701030217 Trasabilitatea produselor alimentare
FD_RO_0701030218_Etica in industria alimentara
FD_RO_0701030219_Alimente Modificate Genetic
FD_RO_0701030322_Politici si strategii globale de seciritate alimentara
Sari la conținut
Deschide bara de unelte
Instrumente de accesibilitate
Instrumente de accesibilitate
Mărește textul
Mărește textul
Micșorează textul
Micșorează textul
Tonuri de gri
Tonuri de gri
Contrast mare
Contrast mare
Contrast negativ
Contrast negativ
Fundal luminos
Fundal luminos
Legături subliniate
Legături subliniate
Font lizibil
Font lizibil
Resetează
Resetează