FSTA USAMV CJ
Facultatea de Ştiinţa și Tehnologia Alimentelor
USAMV CN
EN
[email protected]
Meniu
Prezentarea facultății
Cuvântul decanului
Istoric
Managementul facultății
Organigrama
Consiliul profesoral al Facultăţii de Știinţa şi Tehnologia Aimentelor
Hotărâri ale Consiliului Facultății
Plan operațional
Plan strategic
Raport Decan
Departamente
Departament I
Consiliul Departamentului Ingineria produselor alimentare
Cadre didactice
Departament II
Consiliul Departamentului Știința Alimentelor
Cadre didactice
Regulamente
Comisii
Proiecte ROSE
Programe de studiu
Licență
Master
Doctorat
Fișe discipline
Cercetare
Strategia cercetării
Obiective de cercetare
Centre și laboratoare de cercetare
Manifestări științifice
Proiecte de cercetare FSTA
Simpozioane
Publicații
Brevete
Premii naționale, internaționale
Agronomia Agro Food Innovation SRL
Admitere
Licență
Ofertă educațională
Calendar admitere
Criterii de admitere
Dosar de concurs
Taxa de admitere și școlarizare
Contact
Master
Oferta educațională
Calendar admitere
Criterii de admitere
Dosar de concurs
Taxa de admitere și școlarizare
Contact
Doctorat
Studenți
Informații utile
Examen de Licenta si Disertatie
Secretariat
Formulare tipizate
Orar
Îndrumători de an
Practică studențească
Burse
Cazare
Tabere Studențești
Facilități
Alumni FSTA
Relații internaționale
ERASMUS+
Colaborări internaționale
Contact
Programe de studiu
Licență
Master
Doctorat
Fișe discipline
Ingineria produselor alimentare – An III
FD_RO_0703030101 Tehnologii generale in industria alimentara 1
FD_RO_0703030102_Tehnologii generale in industria alimentara 2
FD_RO_0703030103_Aditivi 2
FD_RO_0703030104 Biotehnologii_speciale
FD_RO_0703030105_Tehnologia produselor zaharoase
FD_RO_0703030106_Analiza senzoriala
FD_RO_0703030107-Tehnologia prelucrarii legumelor si fructelor-1
FD_RO_0703030108_Tehnologia morăritului
FD_RO_0703030109_Tehnologia zaharului
FD_RO_0703030110_Tehnologia uleiului si a margarinei
FD_RO_0703030111_ Igiena societatilor din industria alimentara
FD_RO_0703030112_Tehnologii in industria carnii 1
FD_RO_0703030113_Practica de Specialitate
FD_RO_0703030214_Etica in industria alimentara
FD_RO_0703030316_Tehnologia produselor de cofetarie
Sari la conținut
Deschide bara de unelte
Instrumente de accesibilitate
Instrumente de accesibilitate
Mărește textul
Mărește textul
Micșorează textul
Micșorează textul
Tonuri de gri
Tonuri de gri
Contrast mare
Contrast mare
Contrast negativ
Contrast negativ
Fundal luminos
Fundal luminos
Legături subliniate
Legături subliniate
Font lizibil
Font lizibil
Resetează
Resetează