Gastronomie, Nutritie și Dietetică Alimentară – An II
- FD_RO_0708020101_Alimente sustenabile in industria ospitalitatii
- FD_RO_0709020102_Managementul calitatii aplicat in gastronomie
- FD_RO_0708020103_Arta degustarii si Analiza senzoriala
- FD_RO_0708020104_Produse dulci de laborator
- FD_RO_0708020105_ Practica profesionala
- FD_RO_0708020106_Practica elaborare lucrare de dizertatie
- FD_RO_0708020207_Analiza si monitorizarea riscurilor in gastronomie
- FD_RO_0708020208_Factori de risc metode avansate de control si siguranţa alimentelor
- FD_RO_0708020209_Proiectare preparate gastronomice inovative
- FD_EN_0709020310_Antreprenoriat in industria ospitalitatii
- FD_EN_0709020311_Antropologie culinara
- FD_EN_0709020312_Management intocmirii proiectelor
- FD_EN_0709020313_Notiuni fundamentale de scriere a unui articol stiintific
- FD_EN_0709020314_Managementul datelor