FSTA USAMV CJ
Facultatea de Ştiinţa și Tehnologia Alimentelor
USAMV CN
EN
[email protected]
Meniu
Prezentarea facultății
Cuvântul decanului
Istoric
Managementul facultății
Organigrama
Consiliul profesoral al Facultăţii de Știinţa şi Tehnologia Aimentelor
Hotărâri ale Consiliului Facultății
Plan operațional
Plan strategic
Raport Decan
Departamente
Departament I
Consiliul Departamentului Ingineria produselor alimentare
Cadre didactice
Departament II
Consiliul Departamentului Știința Alimentelor
Cadre didactice
Regulamente
Comisii
Proiecte ROSE
Programe de studiu
Licență
Master
Doctorat
Fișe discipline
Cercetare
Strategia cercetării
Obiective de cercetare
Centre și laboratoare de cercetare
Manifestări științifice
Proiecte de cercetare FSTA
Simpozioane
Publicații
Brevete
Premii naționale, internaționale
Agronomia Agro Food Innovation SRL
Admitere
Licență
Ofertă educațională
Calendar admitere
Criterii de admitere
Dosar de concurs
Taxa de admitere și școlarizare
Contact
Master
Oferta educațională
Calendar admitere
Criterii de admitere
Dosar de concurs
Taxa de admitere și școlarizare
Contact
Doctorat
Studenți
Informații utile
Examen de Licenta si Disertatie
Secretariat
Formulare tipizate
Orar
Îndrumători de an
Practică studențească
Burse
Cazare
Tabere Studențești
Facilități
Alumni FSTA
Relații internaționale
ERASMUS+
Colaborări internaționale
Contact
Programe de studiu
Licență
Master
Doctorat
Fișe discipline
Gastronomie, Nutritie și Dietetică Alimentară – An I
FD_RO_0708010101_Trasabilitate in industria ospitalitatii
FD_RO_0708010102 Gastronomie_moleculară
FD_RO_0708010103_Produse alimentare traditionale
FD_RO_0708010104_Gastronomie si catering
FD_RO_0708010105_Etica si integritate academica
FD_RO_0708010106_Nutritie personalizata si dietetica
FD_RO_0708010107 Boli de nutritie si metabolism
FD_RO_0708010108_Alergii si intolerante alimentare
FD_RO_0708010109_ Nutrigenomica
FD_RO_0708010210_Materii prime si ingrediente pentru preparate gastronomice
FD_EN_0709020311_Culinary_Anthropology
FD_RO_0708010212_Sanatate publica si interventii nutritionale
FD_RO_0708010214_Ingineria meniurilor
FD-RO_0708010215_Fiziologia nutritiei umane
FD_RO_0708010316_Diagnostic_molecular
FD_RO_0708010317_Ambalaje specifice serviciilor de catering
FD_RO_0708010318_Biostatistica_Aplicata
FD_RO_0708010319_Baze_de_date_in_nutritie_si_dietetica
Sari la conținut
Deschide bara de unelte
Instrumente de accesibilitate
Instrumente de accesibilitate
Mărește textul
Mărește textul
Micșorează textul
Micșorează textul
Tonuri de gri
Tonuri de gri
Contrast mare
Contrast mare
Contrast negativ
Contrast negativ
Fundal luminos
Fundal luminos
Legături subliniate
Legături subliniate
Font lizibil
Font lizibil
Resetează
Resetează