FSTA USAMV CJ
Facultatea de Ştiinţa și Tehnologia Alimentelor
USAMV CN
EN
[email protected]
Meniu
Prezentarea facultății
Cuvântul decanului
Istoric
Managementul facultății
Organigrama
Consiliul profesoral al Facultăţii de Știinţa şi Tehnologia Aimentelor
Hotărâri ale Consiliului Facultății
Plan operațional
Plan strategic
Raport Decan
Departamente
Departament I
Consiliul Departamentului Ingineria produselor alimentare
Cadre didactice
Departament II
Consiliul Departamentului Știința Alimentelor
Cadre didactice
Regulamente
Comisii
Proiecte ROSE
Programe de studiu
Licență
Master
Doctorat
Fișe discipline
Cercetare
Strategia cercetării
Obiective de cercetare
Centre și laboratoare de cercetare
Manifestări științifice
Proiecte de cercetare FSTA
Simpozioane
Publicații
Brevete
Premii naționale, internaționale
Agronomia Agro Food Innovation SRL
Admitere
Licență
Ofertă educațională
Calendar admitere
Criterii de admitere
Dosar de concurs
Taxa de admitere și școlarizare
Contact
Master
Oferta educațională
Calendar admitere
Criterii de admitere
Dosar de concurs
Taxa de admitere și școlarizare
Contact
Doctorat
Studenți
Informații utile
Examen de Licenta si Disertatie
Secretariat
Formulare tipizate
Orar
Îndrumători de an
Practică studențească
Burse
Cazare
Tabere Studențești
Facilități
Alumni FSTA
Relații internaționale
ERASMUS+
Colaborări internaționale
Contact
Programe de studiu
Licență
Master
Doctorat
Fișe discipline
Controlul şi expertiza produselor alimentare – An IV
FD_RO_0702040101 Zoonoze
FD_RO_0702040102 Alimente functionale 1
FD_RO_0702040103 Controlul calitatii produselor alimentare 1
FD_RO_0702040104 Controlul calitatii produselor alimentare 2
FD_RO_0702040105 Managementul calitatii
FD_RO_0702040106 Tehnologia Semiconservelor şi Conservelor
FD_RO_0702040107 Contabilitate si analiza economico-financiara
FD_RO_0702040109 Alimente functionale 2
FD_RO_0702040110 Controlul calitatii produselor alimentare 3
FD_RO_0702040111 Controlul calitatii produselor vegetale 4
FD_RO_0702040112 Expertiza si siguranta alimentara
FD_RO_0702040113_Elaborarea proiectului de diploma
FD_RO_0702040114 Practica pentru proiectul de diploma
FD_RO_0702040215 Gastrotehnie si catering
FD_RO_0702040216 Principii de baza in tehnica culinara
FD_RO_0702040217 Valorificarea subproduselor in industria alimentara
FD_RO_0702040218 Biotehnologii de reciclare a reziduurilor alimentare
FD_RO_0702040319_Merceologia produselor alimentare
FD_RO_0702040320 Proiectarea produselor noi
FD_RO_0702040322 Produse Apicole
Sari la conținut
Deschide bara de unelte
Instrumente de accesibilitate
Instrumente de accesibilitate
Mărește textul
Mărește textul
Micșorează textul
Micșorează textul
Tonuri de gri
Tonuri de gri
Contrast mare
Contrast mare
Contrast negativ
Contrast negativ
Fundal luminos
Fundal luminos
Legături subliniate
Legături subliniate
Font lizibil
Font lizibil
Resetează
Resetează