Arhiva manifestari stiintifice

MANIFESTĂRILE ORGANIZATE  DE FACULTATEA DE STIINŢA ŞI TEHNOLOGIA ALIMENTELOR

 ÎN ANUL 2018

Nr. crt.

Denumirea manifestării

Tipul manifestării

Perioada/Data

Locul de desfăşurare

 

Buget, lei

Organizatori/

Date contact

1.               

Antreprenoriat în gastronomie

Masterclass

nr. 3: Erasmus entrepreneurs

 

Workshop

8 ianuarie 2018

USAMV,

FSTA

Lab. analiza senzorială a alimentelor

10

Studenţi master GNDA II

Nu Organizatori:

1.FSTA Cluj-Napoca, Disciplina Antreprenoriat în gastronomie

2. Institut Pheonix

Responsabili:

Şef lucr.dr. Stan Laura

2.               

Antreprenoriat în gastronomie

Masterclass

nr. 4

 CasaBio

 

Workshop

9 ianuarie 2018

CasaBio

10

Nu Organizatori:

1.FSTA Cluj-Napoca, Disciplina Antreprenoriat în gastronomie

2. CasaBio

Responsabili:

Şef lucr.dr. Stan Laura

3.              

Antreprenoriat în gastronomie.

Masterclass

nr. 5: Bookla

Workshop

16 ianuarie 2018

Bookla

10

Nu Organizatori:

1.FSTA Cluj-Napoca, Disciplina Antreprenoriat în gastronomie

2. Bookla

Responsabili:

Şef lucr.dr. Stan Laura

4.               

Organizare Vizite Stații Pilot -Promovare

Ofertă educaţională

pentru programele

domeniului IPA

Promoting

educational

opportunities for

Food Engineering area

Promovare/ Imagine

Februarie-iunie

2018

FSTA – Stații Pilot

~150

  Organizator:

1.FSTA Cluj Napoca

2.Departamentul 1 IPA

Responsabili:

Cadre didactice Departamentul I IPA

5.                 

Certificarea seminţelor

Workshop

Martie 2018

Inspectoratul pentru certificarea semintelor Cluj

50 studenti

  Responsabili:

Prof. Univ. dr Sevastita Muste

Sef lucr. dr. Anamaria Pop

 Asist. dr. Chis Simona

Drd. Georgiana Petrut

6.                 

Inovația în fabricarea produselor de panificație-patiserie-aplicații ale premixurilor, ediția a VI-a în colaborare cu SC Viadan

Workshop

Martie/Aprilie 2018

Statia Pilot Panificatie-Patiserie

50

  Organizator:

1.FSTA Cluj Napoca

2.Disciplina Tehnologia Morarit-Panificatie SRL

Responsabili:

Conf.dr. Adriana Paucean

[email protected]

Sef lucr. dr. Simona Man

[email protected]

7.                 

Cafea espresso –

impactul

tehnologiilor

avansate de

procesare, ediţia

a IV-a

Workshop

Martie/aprilie 2018

Stația Pilot Zaharoase

60

Nu Organizator:

1.FSTA Cluj Napoca

2.Disciplina analiza senzoriala a

alimentelor

3. Cafe River

Responsabili:

Şef lucr.dr. Stan Laura

8.                 

Profilul de aromă al vinului

Workshop

Martie/aprilie 2018

Stația Pilot Zaharoase

60

200 Organizator:

1.FSTA Cluj Napoca

2.Disciplina analiza senzoriala a

alimentelor

3.les Musquetaires du Vin

Responsabili:

Şef lucr.dr. Stan Laura

9.                  Cerc „Slow Food & Biomimetica”

 

Workshop

Martie/iunie 2018

USAMV,

FSTA

Lab. nutriţie

30

Nu Organizatori:

1.FSTA Cluj-Napoca

Responsabili:

Asist.dr.ing. Cuibus Lucian

Email: [email protected]

10.              Tendinţe în ambalarea produselor alimentare

Workshop

Martie/iunie 2018

FSTA, Staţie pilot lapte

50

Nu Organizatori:1.FSTA Cluj-Napoca

Responsabili:

Asist. dr.ing. Fărcaş Anca

Şef lucr.dr. Jimborean Mirela

E-mail: [email protected]

11.             

Ştiinţa pentru copii (ed.3)

Science for kids and kids for science (ed.3)

Promovare / Imagine

Martie – Iunie 2018

FSTA

30

  Organizator:

  1. FSTA
  2. Slow Food

Responsabili:

Conf.dr. Sonia Socaci

Şef lucr.dr. Loredana Leopold

Asist. dr.ing. Fărcaş Anca

Asist. dr. ing. Cuibus Lucian

e-mail: [email protected]

12.             

Tehnologii avansate de procesare in industria produselor zaharoase

Advanced processing technology on confectionery – Practical demonstrations with Mazzetti Renato’s equipment

 

Workshop

 

Martie-Iulie 2017

 

FSTA – Staţia Pilot Produse Zaharoase

 

65

  Organizator:

  1. FSTA Cluj Napoca, România
  2. Societatea MAZZETTI RENATO, Tribiano (Mi) – Italia

Responsabili:

Prof. dr. ing. Emil Racolţa email: [email protected]

Șef. Lucr. dr. ing. Vlad Mureşan

email: [email protected]

Asist.dr. ing. Andruța Mureșan

[email protected]

13.             

Expoziția Internațională GastroPan

ediția a X-a

 

Excursie de documentare

19-22 aprilie 2018

Târgu Mureș

50

  Organizator:

1.FSTA Cluj Napoca

2.Disciplina Tehnologia Morarit-Panificatie SRL

3. Disciplina Gastronomie

Responsabili:

Prof.dr. Muste Sevastita

Conf.dr. Adriana Paucean

[email protected]

Sef lucr.dr. Simona Man

[email protected]

Asist.dr. Liana Salanță

[email protected]

14.             

Aprofundarea cunoștințelor teoretice privid tehnologia moderna de obtinere a produselor de panificatie si patiserie

 

Excursie de documentare la

La LORRAINE SRL

Aprilie 2018

Campia- Turzii, jud Cluj

 

50

  Organizator:

1.FSTA Cluj Napoca

2.Disciplina Tehnologia Morarit-Panificatie SRL

Responsabili:

Conf.dr. Adriana Paucean

[email protected]

Sef lucr. dr. Simona Man

[email protected]

15.             

Ecologic vs Conventional in cultura legumelor in spatii protejate

 

workshop

Aprilie

ECO-SERE

FLORESTI

Studenti anul II IPA

  Organizator:

  1. FSTA Cluj Napoca 

Responsabili:

Prof. Univ. dr Sevastita Muste

Sef lucr. dr. Anamaria Pop

Drd. Georgiana Petrut

Ing. Tegzesiu Andrei

(EcoSere Floresti)

Contact: [email protected]

16.             

Dezvoltarea

profesională, in

domeniul panificatiei.

Ingrediente și

soluții complete

pentru panificație, patiserie și ciocolaterie

PURATOS ROMANIA

Workshop

Aprilie/Mai 2018

Statia pilot de

panificatie

–Patiserie

USAMV-STA

/Centrul de

Inovație

Puratos Cluj-

Napoca

40

  Organizator:

1.FSTA Cluj Napoca

2.Disciplina Tehnologia

Morarit-Panificatie SRL

Responsabili:

Conf.dr. Adriana Paucean

[email protected]

Sef lucr. dr. Simona Man

[email protected]

17.             

Implementarea 22000 intr-o unitate de produse lactate

vizita de lucru

aprilie- mai

Lactate Coltesti

40

  Organizator:

1.FSTA Cluj Napoca

Responsabili:
Conf. dr Crina Muresan
[email protected]
Asist dr. Romina Vlaic

18.             

Diversificarea sortimentală a preparatelor din carne în conformitate cu cerintele de consum şi aspecte tehnologice actuale – editia a IV-a

workshop

aprilie-mai 2018

Staţia pilot de Tehnologia cărnii şi a produselor din carne

50

400

Organizator:

  1. FSTA Cluj Napoca 

Responsabili:

Conf. Dr. Ing. Claudiu-Dan Sălăgean

Conf. Dr. Ing. Dorin Ţibulcă

Drd. Bogdan Onica

Invitati:

Ing. tehnolog Radu Marin

Ing. tehnolog Mircea Tîrnovean

Ing. tehnolog Mircea Hentea

e-mail: [email protected]

[email protected]

19.             

Basic principles in academic writing

Workshop

Aprilie – Noiembrie 2017

FSTA

50

  Organizatori:

  1. FSTA
  2. XPE Pharma & Science

Responsabili:

Şef lucr.dr. Cristina Coman

Şef lucr.dr. Dana Leopold

Conf.dr. Sonia Socaci

E-mail: [email protected]

20.             

Sesiunea de comunicӑri Științifice Studențesti

Simpozion

Mai 2018

USAMVCN

100

  Organizatori:

1.FSTA Cluj-Napoca

2. USAMVCN

Responsabili:

Prof.dr. Tofană Maria

Conf.dr. Socaci Sonia

Conf.dr. Elena Mudura

Şef lucr.dr. Jimborean Mirela

Șef lucr.dr. Mureşan Vlad

21.             

Bune practice de igiena-Bune practice de lucru in unitatile de industrie alimentara

SC Naposigal Quality SRL

workshop

Mai 2018

FSTA

100

  Organizatori:

1.FSTA Cluj-Napoca

Responsabili:
Conf. dr Crina Muresan
[email protected]
Asist dr. Romina Vlaic

22.             

Noi reţete de obtinere a înghețatei artizanale

Ediţia a III-a

Workshop

(invitaţi S.C. VIADAN)

 Mai  2018

FSTA

 

Destinat studenţilor din anii III

  Organizatori: FSTA

Responsabili:

Sef lucr. dr. ing. Jimborean Mirela

Asistent Andrei Borşa

23.             

Utilizarea drojdiilor de fermentație în procesul tehnologic de obținere al berii

Workshop

Mai 2018

Stația pilot de Bere

30

1000

Organizatori: FSTA

Responsabili:

Conf. univ. dr. Elena Mudura

Șef lucr. dr. Teodora Coldea

Asist. univ. dr. Lucian Cuibus

Asist. univ. dr. Andrei Borșa

24.             

Art, pastry and science, ed.2

Workshop

Mai -Decembrie 2018

FSTA

30

  Organizatori:     FSTA

Responsabili:

Asist.dr. Diaconeasa Zorița

E-mail: [email protected]

Invitat: Dana Nicoara, Cofetӑria Dana, Turda

25.             

Festivalul alimentului

Ediția a 7-a

 

 

 

Expoziții,  prezentare  de produse ale studenților FSTA

Iunie 2018

ISV –USAMV Cluj Napoca

 

100

5000 Organizatori:

1.FSTA Cluj-Napoca

2. ASIAR Cluj-Napoca

3. ASTA

4. Food News

5. Slow Food Transilvania

6.Clusterul Gusturi Transilvane

Responsabili:

Prof.dr. Tofană Maria

Şef lucr.dr. Stan Laura

Şef lucr.dr.Socaci Sonia

Asist.dr.ing. Cuibus Lucian

Email:

[email protected]

[email protected]

26.             

Ecotrophelia

Concurs științific studentesc

Iunie 2018

USAMVCN –faza locala

 

50

2000 Organizatori:

1.FSTA Cluj-Napoca

2. ASIAR Cluj-Napoca

Responsabili:

Prof.dr. Tofană Maria

Conf.dr. Socaci Sonia

Şef lucr.dr. Stan Laura

Şef lucr.dr. Mureşan Vlad

27.              Eveniment gastronomic cu chef Horia Simon

 

Workshop

Septembrie-noiembrie 2018

USAMV,

FSTA

Staţie pilot panificaţie

30

Nu Organizatori:

1.FSTA Cluj-Napoca

Responsabili:

Asist.dr.ing. Cuibus Lucian

Email: [email protected]

28.             

Simpozionul internațional al USAMV „Perspective ale Agriculturii Mileniului III” – secțiunea “Food Science and Technology”

Simpozion științific

Septembrie-Octombrie 2018

USAMV

200

2000 Organizatori:

1. USAMV-CN

Responsabili FSTA:

Prof.dr. Maria Tofanӑ

Şef lucr.dr. Sonia Socaci

Conf.dr. Cristina Semeniuc

Asist.dr. Teodora Coldea

Asist.dr. Oana Pop

E-mail:

[email protected]

29.             

Applications of

ion

chromatography

in food quality

control and

environmental

research

Worshop

Noiembrie 2018

USAMV

30

Nu Organizatori:

1. USAMV Cluj Napoca,

Romania

2. Polish Academy of

Science – Institute of

Environmental Research,

Zabrze, Poland

Responsabili:

Prof.dr. Munttean Edward

E-mail:

[email protected]

Prof.dr. Rajmund Michalski,

Conf.dr. Tania Mihaiescu

30.             

Întâlniri specifice Cerc Studențesc „Tehn. prod. zaharoase / prod. extractive”

Ateliere Dezvoltare produse inovative Concepte NPD „New Product Development”

Sem I / Sem II

FSTA – Laborator / Stație Pilot Produse Zaharoase

10

  Responsabili:

Prof. dr. ing. Emil Racolţa email: [email protected]

Șef. Lucr. dr. ing. Vlad Mureşan

email: [email protected]

 

Prodecan ştiinţific,

Conf. lucr.dr. Sonia Socaci Conf. lucr.dr. Sonia Socaci

 

MANIFESTĂRILE ORGANIZATE  DE FACULTATEA DE STIINŢA ŞI TEHNOLOGIA ALIMENTELOR
ÎN ANUL 2017

Nr. crt.

Denumirea manifestării

Tipul manifestării

Perioada/Data

Locul de desfăşurare

Numar   participanţi

Buget, lei

Organizatori/
Date contact

 1.

Antreprenoriat în gastronomie.
Masterclass: Bookla

Workshop

9 ianuarie 2017

Bookla

10

Nu Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca
2. Bookla
Responsabili:
Şef lucr.dr. Stan Laura
2.

Antreprenoriat în gastronomie.
Masterclass: CasaBio,
Luna Solai

 

Workshop

11 ianuarie 2017

CasaBio

10

Nu Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca
2. CasaBio
3. Luna Solai
Responsabili:
Şef lucr.dr. Stan Laura
3. 

Promovare ofertă educaţională  pentru programele domeniului IPA

Promoting educational opportunities for Food Engineering area

Promovare/Imagine

Februarie-iunie 2017

 

 

  Organizator:

  1. FSTA Cluj Napoca 

Responsabili:
Prof.dr. Tofană Maria
Conf.dr. Mudura Elena
Conf.dr. Rotar Anca
Conf.dr. Semeniuc Cristina
Sef lucr.dr. Stan Laura
Şef lucr.dr. Man Simona
Asist.dr. Coldea Teodora
Asist.dr. Mureşan Vlad
Asist. dr. Mureşan Andruţa
Asist.dr. Coman Cristina
Asist.dr. Pop Oana Lelia
Asist.dr. Diaconeasa Zoriţa
Asist.dr. Pop Anamaria
Asist. dr. Salanţă Liana
Asist. dr. Pop Carmen
Asist. dr. Borşa Andrei

4. 

Workshop cu gastronomul Mircea Groza

Workshop

Februarie -Decembrie 2017

FSTA

30

  Organizatori:

  1. FSTA
  2. Food News

Responsabili:
dr.ing. Lucian Cuibus, e-mail: [email protected]
Şef lucr.dr. Sonia Socaci
[email protected]

5. 

Art, pastry and science

Workshop

Februarie -Decembrie 2017

FSTA

30

  Organizatori:
FSTA
Responsabili:
Asist.dr. Diaconeasa Zorița
Asist.dr. Coman Cristina
Șef lucr.dr. Leopold Loredana
Șef lucr.dr. Socaci Sonia
dr.ing. Fӑrcaș Anca
E-mail: [email protected]
Invitat: Dana Nicoara, Cofetӑria Dana, Turda
6. 

Expo GastroPan Bakery Confectionery Food Service
Sibiu

 

Excursie de documentare

23-25 martie 2017

Sibiu

50

  Organizator:
1.FSTA Cluj Napoca
2.Disciplina Tehnologia Morarit-Panificatie SRL
3. Disciplina Gastronomie
Responsabili:
Conf.dr. Adriana Paucean
[email protected]
Sef lucr. Dr. Simona Man
[email protected]
Asist.dr. Liana Salanță
[email protected]
7. 

Cafea espresso –
impactul
tehnologiilor
avansate de
procesare, ediţia
a III-a

 

Workshop

Martie/aprilie 2017

Stația Pilot Zaharoase

60

  Organizator:
1.FSTA Cluj Napoca
2.Disciplina analiza senzoriala a
alimentelor
3. Cafe River
Responsabili:
Şef lucr.dr. Stan Laura
8. 

Inovația în fabricarea produselor de panificație-patiserie-aplicații ale premixurilor, ediția a V-a în colaborare cu SC Viadan SRL, SC Naposigal Quality SRL

Workshop

Martie/Aprilie 2017

Statia Pilot Panificatie-Patiserie

50

  Organizator:
1.FSTA Cluj Napoca
2.Disciplina Tehnologia Morarit-Panificatie SRL
Responsabili:
Conf.dr. Adriana Paucean
[email protected]
Sef lucr. dr. Simona Man
[email protected]
9. 

Dezvoltarea profesională, in domeniul panificatiei. Ingrediente și soluții complete pentru industria de panificație, patiserie și ciocolaterie. – PURATOS ROMANIA

Atelier de lucru

Martie/Aprilie 2017

Statia pilot de panificatie –Patiserie USAMV-STA /Centrul de Inovație Puratos Cluj-Napoca

40

  Organizator:
1.FSTA Cluj Napoca
2.Disciplina Tehnologia Morarit-Panificatie SRL
Responsabili:
Conf.dr. Adriana Paucean
[email protected]
Sef lucr. dr. Simona Man
[email protected]
10. 

 Implementarea 9001 intr-o unitate de produse lactate

Vizita de lucru

Martie –Aprilie 2017

Lactate Coltesti

30

  Responsabili:
Conf. dr Crina Muresan
[email protected]
Asist dr. Romina Vlaic
Sef lucrari. Dr. Anamaria Pop
Asist. Dr. Andruta Muresan
Drd.ing Georgiana Petrut
11. 

Ştiinţa pentru copii (ed.2)
 Science for kids and kids for science (ed.2)

Promovare / Imagine

Martie – Iunie 2017

FSTA

30

  Organizator:

  1. FSTA
  2. Food News

Responsabili:
Şef lucr.dr. Sonia Socaci, e-mail: [email protected]
Asist.dr. Pop Oana
dr.ing. Fărcaş Anca
dr. ing. Cuibus Lucian

12. 

Luna Solai – principii in dezvoltarea unui brand de succes

Vizita de studiu

Martie – Iunie 2017

Luna Solai, Turda

40

  Organizator:
FSTA
Responsabili:
dr. ing. Cuibus Lucian
[email protected]
13. 

Introducere în utilizarea platformei e-Learning Moodle

Workshop

Martie –iulie 2017

FSTA

40

  Organizator:
FSTA Cluj-Napoca
Responsabili:
Conf.dr. Rotar Anca
[email protected]
Conf.dr. Semeniuc Cristina
[email protected]
14. 

How to present your scientific paper in a conference

Workshop

Martie –iulie 2017

FSTA

50

  Organizatori:

  1. FSTA
  2. XPE Pharma & Science

Responsabili:
Asist.dr. Cristina Coman
[email protected]
Şef lucr.dr. Dana Leopold
Şef lucr.dr. Sonia Socaci
Invitat: dr.ing. Vasile Coman, XPE Pharma&Science

15. 

Tehnologii avansate de procesare in industria produselor zaharoase

Advanced processing technology on confectionery – Practical demonstrations with Mazzetti Renato’s equipment

 

Workshop

 

Martie-Iulie 2017

 

Staţia Pilot Produse Zaharoase

 

65

  Organizator:

  1. FSTA Cluj Napoca, România
  2. Societatea MAZZETTI RENATO, Tribiano (Mi) – Italia

Responsabili:
Prof. dr. ing. Emil Racolţa email: [email protected]
Asist. dr. ing. Vlad Mureşan
email: [email protected]

16. 

Workshop cu
chef Horia
Simon

 

Workshop

Martie-
Noiembrie 2017

FSTA

30

  Organizatori:
1. FSTA
2. Food News
3. Slow Food Cluj
Transilvania
Responsabili:
dr.ing. Lucian Cuibus,
Şef lucr.dr. Sonia Socaci
e-mail:
[email protected]
[email protected]
17. 

Aprofundarea cunoștințelor teoretice privind procesarea in industria moraritului si panificatiei
                                               

Excursie de documentare la
EUROPAN SRL

Aprilie 2017

Jud. Salaj, Sarmasag , str Morii nr 11

50

  Organizator:
1.FSTA Cluj Napoca
2.Disciplina Tehnologia Morarit-Panificatie SRL
Responsabili:
Conf.dr. Adriana Paucean
[email protected]
Sef lucr. dr. Simona Man
[email protected]
18. 

Safety Culture and Risk Management in Agriculture

Workshop

Aprilie 2017

USAMV CN
UBB

50

250 Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca
2. UBB
Responsabili:
Conf dr Ramona Suharoschi
Asistent Oana lelia Pop
Șef lucr. dr Dan Vodnar
Conf dr Crina Muresan
Conf dr Anca M Rotar
Conf dr Elena Mudura
Conf dr Adriana Paucean
Conf dr Dorin Tibulca
Conf dr Dan Sorin
Șef lucr.dr.  Mirela Jimborean
Asist.dr. Teodora Coldea
Diana Dulf, PhD (UBB)
Email: [email protected]
19. 

 “Food safety and security”
 SC Naposigal Quality SRL

Workshop

Aprilie -Mai

FSTA

50

  Responsabili:
Conf. dr Crina Muresan
[email protected]
Asist dr. Romina Vlaic
Sef lucrari. Dr. Anamaria Pop
Asist. Dr. Andruta Muresan
Drd.ing Georgiana Petrut
20. 

Sesiunea de comunicӑri Științifice Studențesti

Simpozion

Mai 2017

USAMVCN

100

  Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca
2. USAMVCN
Responsabili:
Reprezentanți studenți
Şef lucr.dr. Socaci Sonia
Prof.dr. Tofană Maria
Conf.dr. Cristina Semeniuc
Conf.dr. Elena Mudura
Șef lucr.dr. Stan Laura
Şef lucr.dr. Jimborean Mirela
21. 

4th Fascination of Plants Day

Eveniment internațional

Mai 2017

USAMV

 

  Organizatori:

  1. USAMV-CN
  2. EPSO

Responsabili din partea FSTA:
Prof.dr. Carmen Socaciu
Prof.dr. Maria Tofanӑ
Șef lucr.dr. Dan Vodnar
Şef lucr.dr. Sonia Socaci
E-mail:
[email protected]

22. 

Noi reţete de obtinere a înghețatei artizanale

Workshop

 Mai  2017

FSTA

50

  Organizatori:
FSTA
Responsabili:
Sef lucr. dr. ing. Jimborean Mirela
Conf. dr. ing. Dorin Țibulcӑ
23. 

Ecotrophelia

 

Concurs științific studentesc

Iunie 2017

USAMVCN –faza locala
Suceava- faza nationala

50

2000 Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca
2. ASIAR Cluj-Napoca
Responsabili:
Prof.dr. Tofană Maria
Prof.dr. Muste Sevastita
Conf.dr. Suharoschi Ramona
Conf.dr. Mudura Elena
Șef lucr.dr. Socaci Sonia
dr.ing. Cuibus Lucian
24. 

Festivalul alimentului
Ediția a 6-a

 

Expoziții,  prezentare  de produse ale studenților FSTA

Iunie 2017

ISV –USAMV Cluj Napoca

100

5000 Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca
2. ASIAR Cluj-Napoca
3. ASTA
4. Food News
5. Slow Food Transilvania
6.Clusterul Gusturi Transilvane
Responsabili:
Prof.dr. Tofană Maria
Şef lucr.dr. Stan Laura
Şef lucr.dr.Jimborean Mirela
Şef lucr.dr.Socaci Sonia
Asist.dr. Coman Cristina
dr.ing. Cuibus Lucian
Email:
[email protected]
[email protected]
25. 

Applications of ion chromatography in food quality control and environmental research

Workshop

Septembrie 2017

USAMV

30

  Organizatori:

  1. USAMV Cluj Napoca, Romania
  2. Polish Academy of Science – Institute of Environmental Research, Zabrze, Poland

Responsabili:
Prof.dr. Munttean Edward
E-mail: [email protected]
Prof.dr. Rajmund Michalski,
Conf.dr. Tania Mihaiescu

26. 

Simpozionul internațional al USAMV „Perspective ale Agriculturii Mileniului III” – secțiunea “Food Science and Technology”

Simpozion științific

Septembrie-Octombrie 2017

USAMV

200

  Organizatori:

  1. USAMV-CN

Responsabili din partea FSTA:
Prof.dr. Maria Tofanӑ
Şef lucr.dr. Sonia Socaci
Conf.dr. Cristina Semeniuc
Șef lucr.dr. Laura Stan
Asist.dr. Teodora Coldea
Asist.dr. Oana Pop
E-mail:
[email protected]

27. 

 

Ziua Internaționalӑ a Alimentației

World Food Day

 

 Workshop

 

Octombrie 2017

 

USAMV Cluj Napoca 

 

50

 

5000

Organizator:

  1. ASIAR
  2. FSTA Cluj Napoca 

Responsabil USAMV Cluj Napoca:
Prof.univ. Dr. Maria Tofanӑ
Prof. Univ.dr.Sevastiţa Muste
Conf.dr. Ramona Suharoschi
Conf.univ. dr. Elena Mudura
Sef lucr. Dr.Mirela Jimborean
Asist. Pop Carmen
Asist. Salanțӑ Liana
Email: [email protected]

28. 

Nutrigenomics Perspectives

workshop

Octombrie – Noiembrie 2017

USAMV
UMF CN

50

200 Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca
2. UMF Cluj-Napoca
Responsabili:
Conf dr Ramona Suharoschi
Asistent Oana lelia Pop
Șef lucr.dr. Dan Vodnar
Șef lucr.dr. Anamaria Cozma (UMF)
INVITAT:
Prof dr Rosita Gabbianelli (Univ di Camerino, IT)
Email: [email protected]
29. 

Atelier – cum sa mananc sanatos eu si familia mea ?

Workshop / atelir

Octombrie – Decembrie 2017

USAMV CN

100

200 Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca
2. UMF Cluj-Napoca
Responsabili:
Conf dr Ramona Suharoschi
Asist.dr. Oana lelia Pop
Șef lucr.dr Dan Vodnar
Șef lucr.dr Anamaria Cozma (UMF)
Șef lucr.dr Angela Cozma (UMF)
Șef lucr.dr Adriana Fodor (UMF)
Șef lucr.dr Romana Vulturar (UMF)
Email: [email protected]
30. 

Nutritie aplicata – transdisciplinaritate industria alimentara – concept « Design aliment sanatatos »

Atelier

Noiembrie 2017

USAMV CN
UMF CN

25

200 Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca
2. UMF Cluj-Napoca
Responsabili:
Conf dr Ramona Suharoschi
Șef lucr.dr Dan Vodnar
Asist.dr. Oana lelia Pop
Șef lucr.dr Angela Cozma (UMF)
Șef lucr.dr Adriana Fodor (UMF)
Șef lucr.dr. Romana Vulturar (UMF)
Email: [email protected]
31. 

Microbiom– noi abordӑri , importanța practicӑ și aplicații practice

Workshop

Decembrie 2017

USAMV CN
UMF Cluj Napoca

50

200 Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca
2. UMF Cluj-Napoca
Responsabili:
Conf dr Ramona Suharoschi
Asist.dr.  Oana lelia Pop
Șef lucr.dr Dan Vodnar
Șef lucr.dr Codruta Heghes (UMF)
Conf dr Crina Muresan
Șef lucr.dr Angela Cozma (UMF)
Șef lucr.dr Adriana Fodor (UMF)
Șef lucr.dr Romana Vulturar (UMF)
INVITAT:
Dr Sorin Andreica (UMF –
Ginecologie I, Neonatologie)
Email: [email protected]
32. 

Întâlniri specifice Cerc Studențesc „Tehn. prod. zaharoase / prod. extractive”

Realizare produse inovative / pregătire produse lucrări de licență / participare Festivalul Alimentului, Simpozion Studențesc, Concursuri și Expoziții

Sem I / Sem II

Laborator / Stație Pilot Produse Zaharoase / Tehn. uleiului Departament IPA

6

  Responsabili:
Prof. dr. ing. Emil Racolţa email: [email protected]
Asist. dr. ing. Vlad Mureşan
email: [email protected]

 

Prodecan ştiinţific,
Şef lucr.dr. Sonia Socaci

Aprobat in Sedința Consiliului Facultății de Știința și Tehnologia Alimentelor din data de 25.01.2017

Sari la conținut