Arhiva manifestari stiintifice
MANIFESTĂRILE ORGANIZATE DE FACULTATEA DE STIINŢA ŞI TEHNOLOGIA ALIMENTELOR
ÎN ANUL 2018
Nr. crt. |
Denumirea manifestării |
Tipul manifestării |
Perioada/Data |
Locul de desfăşurare |
Buget, lei |
Organizatori/ Date contact |
|
1. |
Antreprenoriat în gastronomie Masterclass nr. 3: Erasmus entrepreneurs
|
Workshop |
8 ianuarie 2018 |
USAMV, FSTA Lab. analiza senzorială a alimentelor |
10 Studenţi master GNDA II |
Nu | Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca, Disciplina Antreprenoriat în gastronomie 2. Institut Pheonix Responsabili: Şef lucr.dr. Stan Laura |
2. |
Antreprenoriat în gastronomie Masterclass nr. 4 CasaBio
|
Workshop |
9 ianuarie 2018 |
CasaBio |
10 |
Nu | Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca, Disciplina Antreprenoriat în gastronomie 2. CasaBio Responsabili: Şef lucr.dr. Stan Laura |
3. |
Antreprenoriat în gastronomie. Masterclass nr. 5: Bookla |
Workshop |
16 ianuarie 2018 |
Bookla |
10 |
Nu | Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca, Disciplina Antreprenoriat în gastronomie 2. Bookla Responsabili: Şef lucr.dr. Stan Laura |
4. |
Organizare Vizite Stații Pilot -Promovare Ofertă educaţională pentru programele domeniului IPA Promoting educational opportunities for Food Engineering area |
Promovare/ Imagine |
Februarie-iunie 2018 |
FSTA – Stații Pilot |
~150 |
Organizator:
1.FSTA Cluj Napoca 2.Departamentul 1 IPA Responsabili: Cadre didactice Departamentul I IPA |
|
5. |
Certificarea seminţelor |
Workshop |
Martie 2018 |
Inspectoratul pentru certificarea semintelor Cluj |
50 studenti |
Responsabili:
Prof. Univ. dr Sevastita Muste Sef lucr. dr. Anamaria Pop Asist. dr. Chis Simona Drd. Georgiana Petrut |
|
6. |
Inovația în fabricarea produselor de panificație-patiserie-aplicații ale premixurilor, ediția a VI-a în colaborare cu SC Viadan |
Workshop |
Martie/Aprilie 2018 |
Statia Pilot Panificatie-Patiserie |
50 |
Organizator:
1.FSTA Cluj Napoca 2.Disciplina Tehnologia Morarit-Panificatie SRL Responsabili: Conf.dr. Adriana Paucean Sef lucr. dr. Simona Man |
|
7. |
Cafea espresso – impactul tehnologiilor avansate de procesare, ediţia a IV-a |
Workshop |
Martie/aprilie 2018 |
Stația Pilot Zaharoase |
60 |
Nu | Organizator:
1.FSTA Cluj Napoca 2.Disciplina analiza senzoriala a alimentelor 3. Cafe River Responsabili: Şef lucr.dr. Stan Laura |
8. |
Profilul de aromă al vinului |
Workshop |
Martie/aprilie 2018 |
Stația Pilot Zaharoase |
60 |
200 | Organizator:
1.FSTA Cluj Napoca 2.Disciplina analiza senzoriala a alimentelor 3.les Musquetaires du Vin Responsabili: Şef lucr.dr. Stan Laura |
9. | Cerc „Slow Food & Biomimetica”
|
Workshop |
Martie/iunie 2018 |
USAMV, FSTA Lab. nutriţie |
30 |
Nu | Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca Responsabili: Asist.dr.ing. Cuibus Lucian Email: [email protected] |
10. | Tendinţe în ambalarea produselor alimentare |
Workshop |
Martie/iunie 2018 |
FSTA, Staţie pilot lapte |
50 |
Nu | Organizatori:1.FSTA Cluj-Napoca
Responsabili: Asist. dr.ing. Fărcaş Anca Şef lucr.dr. Jimborean Mirela E-mail: [email protected] |
11. |
Ştiinţa pentru copii (ed.3) Science for kids and kids for science (ed.3) |
Promovare / Imagine |
Martie – Iunie 2018 |
FSTA |
30 |
Organizator:
Responsabili: Conf.dr. Sonia Socaci Şef lucr.dr. Loredana Leopold Asist. dr.ing. Fărcaş Anca Asist. dr. ing. Cuibus Lucian e-mail: [email protected] |
|
12. |
Tehnologii avansate de procesare in industria produselor zaharoase Advanced processing technology on confectionery – Practical demonstrations with Mazzetti Renato’s equipment |
Workshop |
Martie-Iulie 2017 |
FSTA – Staţia Pilot Produse Zaharoase |
65 |
Organizator:
Responsabili: Prof. dr. ing. Emil Racolţa email: [email protected] Șef. Lucr. dr. ing. Vlad Mureşan email: [email protected] Asist.dr. ing. Andruța Mureșan |
|
13. |
Expoziția Internațională GastroPan ediția a X-a
|
Excursie de documentare |
19-22 aprilie 2018 |
Târgu Mureș |
50 |
Organizator:
1.FSTA Cluj Napoca 2.Disciplina Tehnologia Morarit-Panificatie SRL 3. Disciplina Gastronomie Responsabili: Prof.dr. Muste Sevastita Conf.dr. Adriana Paucean Sef lucr.dr. Simona Man Asist.dr. Liana Salanță |
|
14. |
Aprofundarea cunoștințelor teoretice privid tehnologia moderna de obtinere a produselor de panificatie si patiserie
|
Excursie de documentare la La LORRAINE SRL |
Aprilie 2018 |
Campia- Turzii, jud Cluj
|
50 |
Organizator:
1.FSTA Cluj Napoca 2.Disciplina Tehnologia Morarit-Panificatie SRL Responsabili: Conf.dr. Adriana Paucean Sef lucr. dr. Simona Man |
|
15. |
Ecologic vs Conventional in cultura legumelor in spatii protejate
|
workshop |
Aprilie |
ECO-SERE FLORESTI |
Studenti anul II IPA |
Organizator:
Responsabili: Prof. Univ. dr Sevastita Muste Sef lucr. dr. Anamaria Pop Drd. Georgiana Petrut Ing. Tegzesiu Andrei (EcoSere Floresti) Contact: [email protected] |
|
16. |
Dezvoltarea profesională, in domeniul panificatiei. Ingrediente și soluții complete pentru panificație, patiserie și ciocolaterie PURATOS ROMANIA |
Workshop |
Aprilie/Mai 2018 |
Statia pilot de panificatie –Patiserie USAMV-STA /Centrul de Inovație Puratos Cluj- Napoca |
40 |
Organizator:
1.FSTA Cluj Napoca 2.Disciplina Tehnologia Morarit-Panificatie SRL Responsabili: Conf.dr. Adriana Paucean Sef lucr. dr. Simona Man |
|
17. |
Implementarea 22000 intr-o unitate de produse lactate |
vizita de lucru |
aprilie- mai |
Lactate Coltesti |
40 |
Organizator:
1.FSTA Cluj Napoca Responsabili: |
|
18. |
Diversificarea sortimentală a preparatelor din carne în conformitate cu cerintele de consum şi aspecte tehnologice actuale – editia a IV-a |
workshop |
aprilie-mai 2018 |
Staţia pilot de Tehnologia cărnii şi a produselor din carne |
50 |
400 |
Organizator:
Responsabili: Conf. Dr. Ing. Claudiu-Dan Sălăgean Conf. Dr. Ing. Dorin Ţibulcă Drd. Bogdan Onica Invitati: Ing. tehnolog Radu Marin Ing. tehnolog Mircea Tîrnovean Ing. tehnolog Mircea Hentea e-mail: [email protected] |
19. |
Basic principles in academic writing |
Workshop |
Aprilie – Noiembrie 2017 |
FSTA |
50 |
Organizatori:
Responsabili: Şef lucr.dr. Cristina Coman Şef lucr.dr. Dana Leopold Conf.dr. Sonia Socaci E-mail: [email protected] |
|
20. |
Sesiunea de comunicӑri Științifice Studențesti |
Simpozion |
Mai 2018 |
USAMVCN |
100 |
Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca 2. USAMVCN Responsabili: Prof.dr. Tofană Maria Conf.dr. Socaci Sonia Conf.dr. Elena Mudura Şef lucr.dr. Jimborean Mirela Șef lucr.dr. Mureşan Vlad |
|
21. |
Bune practice de igiena-Bune practice de lucru in unitatile de industrie alimentara SC Naposigal Quality SRL |
workshop |
Mai 2018 |
FSTA |
100 |
Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca Responsabili: |
|
22. |
Noi reţete de obtinere a înghețatei artizanale Ediţia a III-a |
Workshop (invitaţi S.C. VIADAN) |
Mai 2018 |
FSTA
|
Destinat studenţilor din anii III |
Organizatori: FSTA
Responsabili: Sef lucr. dr. ing. Jimborean Mirela Asistent Andrei Borşa |
|
23. |
Utilizarea drojdiilor de fermentație în procesul tehnologic de obținere al berii |
Workshop |
Mai 2018 |
Stația pilot de Bere |
30 |
1000 |
Organizatori: FSTA
Responsabili: Conf. univ. dr. Elena Mudura Șef lucr. dr. Teodora Coldea Asist. univ. dr. Lucian Cuibus Asist. univ. dr. Andrei Borșa |
24. |
Art, pastry and science, ed.2 |
Workshop |
Mai -Decembrie 2018 |
FSTA |
30 |
Organizatori: FSTA
Responsabili: Asist.dr. Diaconeasa Zorița E-mail: [email protected] Invitat: Dana Nicoara, Cofetӑria Dana, Turda |
|
25. |
Festivalul alimentului Ediția a 7-a
|
Expoziții, prezentare de produse ale studenților FSTA |
Iunie 2018 |
ISV –USAMV Cluj Napoca
|
100 |
5000 | Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca 2. ASIAR Cluj-Napoca 3. ASTA 4. Food News 5. Slow Food Transilvania 6.Clusterul Gusturi Transilvane Responsabili: Prof.dr. Tofană Maria Şef lucr.dr. Stan Laura Şef lucr.dr.Socaci Sonia Asist.dr.ing. Cuibus Lucian Email: |
26. |
Ecotrophelia |
Concurs științific studentesc |
Iunie 2018 |
USAMVCN –faza locala
|
50 |
2000 | Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca 2. ASIAR Cluj-Napoca Responsabili: Prof.dr. Tofană Maria Conf.dr. Socaci Sonia Şef lucr.dr. Stan Laura Şef lucr.dr. Mureşan Vlad |
27. | Eveniment gastronomic cu chef Horia Simon
|
Workshop |
Septembrie-noiembrie 2018 |
USAMV, FSTA Staţie pilot panificaţie |
30 |
Nu | Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca Responsabili: Asist.dr.ing. Cuibus Lucian Email: [email protected] |
28. |
Simpozionul internațional al USAMV „Perspective ale Agriculturii Mileniului III” – secțiunea “Food Science and Technology” |
Simpozion științific |
Septembrie-Octombrie 2018 |
USAMV |
200 |
2000 | Organizatori:
1. USAMV-CN Responsabili FSTA: Prof.dr. Maria Tofanӑ Şef lucr.dr. Sonia Socaci Conf.dr. Cristina Semeniuc Asist.dr. Teodora Coldea Asist.dr. Oana Pop E-mail: |
29. |
Applications of ion chromatography in food quality control and environmental research |
Worshop |
Noiembrie 2018 |
USAMV |
30 |
Nu | Organizatori:
1. USAMV Cluj Napoca, Romania 2. Polish Academy of Science – Institute of Environmental Research, Zabrze, Poland Responsabili: Prof.dr. Munttean Edward E-mail: Prof.dr. Rajmund Michalski, Conf.dr. Tania Mihaiescu |
30. |
Întâlniri specifice Cerc Studențesc „Tehn. prod. zaharoase / prod. extractive” |
Ateliere Dezvoltare produse inovative Concepte NPD „New Product Development” |
Sem I / Sem II |
FSTA – Laborator / Stație Pilot Produse Zaharoase |
10 |
Responsabili:
Prof. dr. ing. Emil Racolţa email: [email protected] Șef. Lucr. dr. ing. Vlad Mureşan email: [email protected] |
Prodecan ştiinţific,
Conf. lucr.dr. Sonia Socaci Conf. lucr.dr. Sonia Socaci
MANIFESTĂRILE ORGANIZATE DE FACULTATEA DE STIINŢA ŞI TEHNOLOGIA ALIMENTELOR
ÎN ANUL 2017
Nr. crt. |
Denumirea manifestării |
Tipul manifestării |
Perioada/Data |
Locul de desfăşurare |
Numar participanţi |
Buget, lei |
Organizatori/ |
1. |
Antreprenoriat în gastronomie. |
Workshop |
9 ianuarie 2017 |
Bookla |
10 |
Nu | Organizatori: 1.FSTA Cluj-Napoca 2. Bookla Responsabili: Şef lucr.dr. Stan Laura |
2. |
Antreprenoriat în gastronomie. |
Workshop |
11 ianuarie 2017 |
CasaBio |
10 |
Nu | Organizatori: 1.FSTA Cluj-Napoca 2. CasaBio 3. Luna Solai Responsabili: Şef lucr.dr. Stan Laura |
3. |
Promovare ofertă educaţională pentru programele domeniului IPA Promoting educational opportunities for Food Engineering area |
Promovare/Imagine |
Februarie-iunie 2017 |
|
|
Organizator:
Responsabili: |
|
4. |
Workshop cu gastronomul Mircea Groza |
Workshop |
Februarie -Decembrie 2017 |
FSTA |
30 |
Organizatori:
Responsabili: |
|
5. |
Art, pastry and science |
Workshop |
Februarie -Decembrie 2017 |
FSTA |
30 |
Organizatori: FSTA Responsabili: Asist.dr. Diaconeasa Zorița Asist.dr. Coman Cristina Șef lucr.dr. Leopold Loredana Șef lucr.dr. Socaci Sonia dr.ing. Fӑrcaș Anca E-mail: [email protected] Invitat: Dana Nicoara, Cofetӑria Dana, Turda |
|
6. |
Expo GastroPan Bakery Confectionery Food Service |
Excursie de documentare |
23-25 martie 2017 |
Sibiu |
50 |
Organizator: 1.FSTA Cluj Napoca 2.Disciplina Tehnologia Morarit-Panificatie SRL 3. Disciplina Gastronomie Responsabili: Conf.dr. Adriana Paucean [email protected] Sef lucr. Dr. Simona Man [email protected] Asist.dr. Liana Salanță [email protected] |
|
7. |
Cafea espresso – |
Workshop |
Martie/aprilie 2017 |
Stația Pilot Zaharoase |
60 |
Organizator: 1.FSTA Cluj Napoca 2.Disciplina analiza senzoriala a alimentelor 3. Cafe River Responsabili: Şef lucr.dr. Stan Laura |
|
8. |
Inovația în fabricarea produselor de panificație-patiserie-aplicații ale premixurilor, ediția a V-a în colaborare cu SC Viadan SRL, SC Naposigal Quality SRL |
Workshop |
Martie/Aprilie 2017 |
Statia Pilot Panificatie-Patiserie |
50 |
Organizator: 1.FSTA Cluj Napoca 2.Disciplina Tehnologia Morarit-Panificatie SRL Responsabili: Conf.dr. Adriana Paucean [email protected] Sef lucr. dr. Simona Man [email protected] |
|
9. |
Dezvoltarea profesională, in domeniul panificatiei. Ingrediente și soluții complete pentru industria de panificație, patiserie și ciocolaterie. – PURATOS ROMANIA |
Atelier de lucru |
Martie/Aprilie 2017 |
Statia pilot de panificatie –Patiserie USAMV-STA /Centrul de Inovație Puratos Cluj-Napoca |
40 |
Organizator: 1.FSTA Cluj Napoca 2.Disciplina Tehnologia Morarit-Panificatie SRL Responsabili: Conf.dr. Adriana Paucean [email protected] Sef lucr. dr. Simona Man [email protected] |
|
10. |
Implementarea 9001 intr-o unitate de produse lactate |
Vizita de lucru |
Martie –Aprilie 2017 |
Lactate Coltesti |
30 |
Responsabili: Conf. dr Crina Muresan [email protected] Asist dr. Romina Vlaic Sef lucrari. Dr. Anamaria Pop Asist. Dr. Andruta Muresan Drd.ing Georgiana Petrut |
|
11. |
Ştiinţa pentru copii (ed.2) |
Promovare / Imagine |
Martie – Iunie 2017 |
FSTA |
30 |
Organizator:
Responsabili: |
|
12. |
Luna Solai – principii in dezvoltarea unui brand de succes |
Vizita de studiu |
Martie – Iunie 2017 |
Luna Solai, Turda |
40 |
Organizator: FSTA Responsabili: dr. ing. Cuibus Lucian [email protected] |
|
13. |
Introducere în utilizarea platformei e-Learning Moodle |
Workshop |
Martie –iulie 2017 |
FSTA |
40 |
Organizator: FSTA Cluj-Napoca Responsabili: Conf.dr. Rotar Anca [email protected] Conf.dr. Semeniuc Cristina [email protected] |
|
14. |
How to present your scientific paper in a conference |
Workshop |
Martie –iulie 2017 |
FSTA |
50 |
Organizatori:
Responsabili: |
|
15. |
Tehnologii avansate de procesare in industria produselor zaharoase Advanced processing technology on confectionery – Practical demonstrations with Mazzetti Renato’s equipment |
Workshop |
Martie-Iulie 2017 |
Staţia Pilot Produse Zaharoase |
65 |
Organizator:
Responsabili: |
|
16. |
Workshop cu
|
Workshop |
Martie- |
FSTA |
30 |
Organizatori: 1. FSTA 2. Food News 3. Slow Food Cluj Transilvania Responsabili: dr.ing. Lucian Cuibus, Şef lucr.dr. Sonia Socaci e-mail: [email protected] [email protected] |
|
17. |
Aprofundarea cunoștințelor teoretice privind procesarea in industria moraritului si panificatiei |
Excursie de documentare la |
Aprilie 2017 |
Jud. Salaj, Sarmasag , str Morii nr 11 |
50 |
Organizator: 1.FSTA Cluj Napoca 2.Disciplina Tehnologia Morarit-Panificatie SRL Responsabili: Conf.dr. Adriana Paucean [email protected] Sef lucr. dr. Simona Man [email protected] |
|
18. |
Safety Culture and Risk Management in Agriculture |
Workshop |
Aprilie 2017 |
USAMV CN |
50 |
250 | Organizatori: 1.FSTA Cluj-Napoca 2. UBB Responsabili: Conf dr Ramona Suharoschi Asistent Oana lelia Pop Șef lucr. dr Dan Vodnar Conf dr Crina Muresan Conf dr Anca M Rotar Conf dr Elena Mudura Conf dr Adriana Paucean Conf dr Dorin Tibulca Conf dr Dan Sorin Șef lucr.dr. Mirela Jimborean Asist.dr. Teodora Coldea Diana Dulf, PhD (UBB) Email: [email protected] |
19. |
“Food safety and security” |
Workshop |
Aprilie -Mai |
FSTA |
50 |
Responsabili: Conf. dr Crina Muresan [email protected] Asist dr. Romina Vlaic Sef lucrari. Dr. Anamaria Pop Asist. Dr. Andruta Muresan Drd.ing Georgiana Petrut |
|
20. |
Sesiunea de comunicӑri Științifice Studențesti |
Simpozion |
Mai 2017 |
USAMVCN |
100 |
Organizatori: 1.FSTA Cluj-Napoca 2. USAMVCN Responsabili: Reprezentanți studenți Şef lucr.dr. Socaci Sonia Prof.dr. Tofană Maria Conf.dr. Cristina Semeniuc Conf.dr. Elena Mudura Șef lucr.dr. Stan Laura Şef lucr.dr. Jimborean Mirela |
|
21. |
4th Fascination of Plants Day |
Eveniment internațional |
Mai 2017 |
USAMV |
|
Organizatori:
Responsabili din partea FSTA: |
|
22. |
Noi reţete de obtinere a înghețatei artizanale |
Workshop |
Mai 2017 |
FSTA |
50 |
Organizatori: FSTA Responsabili: Sef lucr. dr. ing. Jimborean Mirela Conf. dr. ing. Dorin Țibulcӑ |
|
23. |
Ecotrophelia
|
Concurs științific studentesc |
Iunie 2017 |
USAMVCN –faza locala |
50 |
2000 | Organizatori: 1.FSTA Cluj-Napoca 2. ASIAR Cluj-Napoca Responsabili: Prof.dr. Tofană Maria Prof.dr. Muste Sevastita Conf.dr. Suharoschi Ramona Conf.dr. Mudura Elena Șef lucr.dr. Socaci Sonia dr.ing. Cuibus Lucian |
24. |
Festivalul alimentului
|
Expoziții, prezentare de produse ale studenților FSTA |
Iunie 2017 |
ISV –USAMV Cluj Napoca |
100 |
5000 | Organizatori: 1.FSTA Cluj-Napoca 2. ASIAR Cluj-Napoca 3. ASTA 4. Food News 5. Slow Food Transilvania 6.Clusterul Gusturi Transilvane Responsabili: Prof.dr. Tofană Maria Şef lucr.dr. Stan Laura Şef lucr.dr.Jimborean Mirela Şef lucr.dr.Socaci Sonia Asist.dr. Coman Cristina dr.ing. Cuibus Lucian Email: [email protected] [email protected] |
25. |
Applications of ion chromatography in food quality control and environmental research |
Workshop |
Septembrie 2017 |
USAMV |
30 |
Organizatori:
Responsabili: |
|
26. |
Simpozionul internațional al USAMV „Perspective ale Agriculturii Mileniului III” – secțiunea “Food Science and Technology” |
Simpozion științific |
Septembrie-Octombrie 2017 |
USAMV |
200 |
Organizatori:
Responsabili din partea FSTA: |
|
27. |
Ziua Internaționalӑ a Alimentației World Food Day |
Workshop |
Octombrie 2017 |
USAMV Cluj Napoca |
50 |
5000 |
Organizator:
Responsabil USAMV Cluj Napoca: |
28. |
Nutrigenomics Perspectives |
workshop |
Octombrie – Noiembrie 2017 |
USAMV |
50 |
200 | Organizatori: 1.FSTA Cluj-Napoca 2. UMF Cluj-Napoca Responsabili: Conf dr Ramona Suharoschi Asistent Oana lelia Pop Șef lucr.dr. Dan Vodnar Șef lucr.dr. Anamaria Cozma (UMF) INVITAT: Prof dr Rosita Gabbianelli (Univ di Camerino, IT) Email: [email protected] |
29. |
Atelier – cum sa mananc sanatos eu si familia mea ? |
Workshop / atelir |
Octombrie – Decembrie 2017 |
USAMV CN |
100 |
200 | Organizatori: 1.FSTA Cluj-Napoca 2. UMF Cluj-Napoca Responsabili: Conf dr Ramona Suharoschi Asist.dr. Oana lelia Pop Șef lucr.dr Dan Vodnar Șef lucr.dr Anamaria Cozma (UMF) Șef lucr.dr Angela Cozma (UMF) Șef lucr.dr Adriana Fodor (UMF) Șef lucr.dr Romana Vulturar (UMF) Email: [email protected] |
30. |
Nutritie aplicata – transdisciplinaritate industria alimentara – concept « Design aliment sanatatos » |
Atelier |
Noiembrie 2017 |
USAMV CN |
25 |
200 | Organizatori: 1.FSTA Cluj-Napoca 2. UMF Cluj-Napoca Responsabili: Conf dr Ramona Suharoschi Șef lucr.dr Dan Vodnar Asist.dr. Oana lelia Pop Șef lucr.dr Angela Cozma (UMF) Șef lucr.dr Adriana Fodor (UMF) Șef lucr.dr. Romana Vulturar (UMF) Email: [email protected] |
31. |
Microbiom– noi abordӑri , importanța practicӑ și aplicații practice |
Workshop |
Decembrie 2017 |
USAMV CN |
50 |
200 | Organizatori: 1.FSTA Cluj-Napoca 2. UMF Cluj-Napoca Responsabili: Conf dr Ramona Suharoschi Asist.dr. Oana lelia Pop Șef lucr.dr Dan Vodnar Șef lucr.dr Codruta Heghes (UMF) Conf dr Crina Muresan Șef lucr.dr Angela Cozma (UMF) Șef lucr.dr Adriana Fodor (UMF) Șef lucr.dr Romana Vulturar (UMF) INVITAT: Dr Sorin Andreica (UMF – Ginecologie I, Neonatologie) Email: [email protected] |
32. |
Întâlniri specifice Cerc Studențesc „Tehn. prod. zaharoase / prod. extractive” |
Realizare produse inovative / pregătire produse lucrări de licență / participare Festivalul Alimentului, Simpozion Studențesc, Concursuri și Expoziții |
Sem I / Sem II |
Laborator / Stație Pilot Produse Zaharoase / Tehn. uleiului Departament IPA |
6 |
Responsabili: Prof. dr. ing. Emil Racolţa email: [email protected] Asist. dr. ing. Vlad Mureşan email: [email protected] |
Prodecan ştiinţific,
Şef lucr.dr. Sonia Socaci
Aprobat in Sedința Consiliului Facultății de Știința și Tehnologia Alimentelor din data de 25.01.2017