Festivalul alimentului Ediţia a VII-a
Evenimentul va avea loc în data de 30 mai 2018
Calea Mănăştur nr. 3-5, Cluj-Napoca, Centrul de Cercetare Biodiversitate
Parteneri: URSUS Breweries, CHR Hansen, Moldovan-Carmangerie Sânnicoară, S.C. Xamus Baciu S.R.L, NAPOLACT, S.C. Unilact Transilvania S.A., S.C. ALSET S.R.L., La Casa, S.C. SamMills Distribution S.R.L., Harvester Cider, S.C. Prodvinalco S.A., FRIANDISE – artizan al gustului, Cofetăria Petrişor, LUNA SOLAI, AROVIT, Naturland, Casa Bio, S.C. Romfulda Prod S.R.L., NatrianaFood, Food News, Asociaţia Slow Food Turda
La eveniment participă studenţii FSTA care vor prezenta produse alimentare
tradiţionale şi inovative realizate în cadrul lucrării de licenţă.