Daniela Teodora Lung

Daniela Teodora Lung

Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole, 2001

Începând cu luna august 2014 până în prezent m-am alăturat echipei SamMills Distribution (www.smd.ro) din Cluj-Napoca ocupând poziția de Director Tehnic la linia de productie tortilla chips, oferindu-mi oportunitatea de a-mi folosi experiența dobândită în sectorul industriei alimentare.

SamMills Distribution este o provocare continuă, deoarece deține prima fabrică de tortilla chips din România cu echipamente de ultimă generație, produsul fiind distribuit, atât pe piața internă, cât și pe cea externă din: SUA, Belgia, Ungaria, Spania, etc.

Experiența în domeniul tehnic am acumulat-o în perioada 2001 – 2014 în cadrul uneia din cele mai mari companii de băuturi alcoolice distilate din România, SC Prodvinalco SA Cluj. Activitatea în cadrul SC Prodvinalco SA a început cu poziția de Inginer tehnolog, ulterior ocupând poziția de Manager producție în cadrul aceleiași companii.

De-a lungul anilor, am reușit să acumulez experiență în coordonarea și asigurarea întregului proces de producție, în vederea realizării producției planificate, în conformitate cu obiectivele, programul și standardele de calitate a firmei. De asemenea, m-am specializat pe standardele de calitate: ISO 9001, HACCP și IFS, coordonator al echipei HACCP și responsabil IFS.

Sari la conținut