siglaSTA-transparent 

 Facultatea de Ştiinţa și Tehnologia Alimentelor


 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca

English French German Italian Spanish

Sisteme de procesare și controlul calității alimentelor

ANUL I

Discipline obligatorii

Nr.

Denumire disciplină

Semestru

Curs

LP

Cr.

Forma de examinare

1

Principiile procesarii produselor agro-alimentare 1

1

2

2

5

E

2

Principiile procesarii produselor agro-alimentare 2

2

2

2

5

E

3

Trasabilitatea alimentelor în lanţul agro-alimentar

2

1

1

5

E

4

Alimente funcţionale şi nutraceutice

1

1

1

5

E

5

Evaluarea senzoriala a produselor agro-alimentare

2

1

1

7

V

6

Tehnici avansate de analiza a alimentelor

1

1

1

5

V

7

Autentificarea produselor agro-alimentare

2

1

1

7

V

8

Reglementari legislative agro-alimentare

1

1

1

5

E

9

Plante condimentare si aromatizanti naturali1

1

1

1

5

E

10

Plante condimentare si aromatizanti naturali 2

2

1

1

6

E

 

Discipline opționale

Nr.

Denumire disciplină

Semestru

Curs

LP

S

Cr.

Forma de examinare

11

Marketing agroalimentar

1

1

 

1

5

V

12

Protecţia consumatorului

1

1

1

 

5

V

 

 

ANUL II

Discipline obligatorii

Nr.

Denumire disciplină

Semestru

Curs

LP

Cr.

Forma de examinare

1

Nutritie si sanatate

1

2

1

7

E

2

Ecoalimente

1

2

2

7

E

3

Principiile procesarii produselor agro-alimentare 3

1

1

1

9

E

4

Certificarea produselor agro-alimentare

1

1

1

7

V

5

Practică asistată pentru lucrarea de dizertaţie

2

5

 

30

V