siglaSTA-transparent 

 Facultatea de Ştiinţa și Tehnologia Alimentelor


 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca

English French German Italian Spanish

Siguranța alimentară și protecția consumatorului

ANUL I

Discipline obligatorii

Nr.

Denumire disciplină

Semestru

Curs

LP

S

P

Cr.

Forma de examinare

1

Integrarea sistemului ISO 9000 cu HACCP în industria alimentara 1

1

2

 

1

 

7

E

2

Integrarea sistemului ISO 9000 cu HACCP în industria alimentara 2

2

2

 

1

1

7

V

3

Monitorizarea igienei şi împachetarea în industria alimentară

1

2

2

 

 

7

V

4

Contaminanţii alimentari şi siguranţa alimentelor 1

2

2

2

 

 

7

V

5

Alimente ecologice 1

1

2

 

1

 

7

V

6

Alimente ecologice 2

2

1

 

1

 

7

E

7

Protecţia consumatorului în România şi Uniunea Europeană 1

2

2

 

1

 

6

E

 

Discipline opționale

Nr.

Denumire disciplină

Semestru

Curs

LP

  S

P

Cr.

Forma de examinare

8

Alergeni si alergii alimentare

1

2

 

  1

 

6

E

9

Genomica si nutritie moleculara

2

1

 

  1

 

6

V

 

 

ANUL II

Discipline obligatorii

Nr.

Denumire disciplină

Semestru

Curs

LP

S

Cr.

Forma de examinare

1

Protecţia consumatorului în România şi Uniunea Europeană 2

1

2

 

1

7

V

2

Contaminantii alimentari  si siguranta alimentelor 2

1

2

2

 

8

E

3

Biosecuritatea alimentara si sistemul european de alerta rapida

1

1

 

1

5

V

4

Agroecosistemele si productia alimentara

1

2

 

1

5

E

5

Modul elaborare  lucrare de disertatie

2

 

14

 

30

V

 

Discipline opționale

Nr.

Denumire disciplină

Semestru

Curs

LP

S

Cr.

Forma de examinare

6

Alimente modificate genetic

1

1

 

1

5

V

7

Alimente si alimentatie pentru copii

1

1

 

1

5

V