siglaSTA-transparent 

 Facultatea de Ştiinţa și Tehnologia Alimentelor


 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca

English French German Italian Spanish

Mărturii/Experiența mea Erasmus

                          

Lavinia Călinoiu

 

“Calatoria si schimbarea locului aduc o noua vigoare mintii.” – Seneca

 

"Mă numesc Lavinia Calinoiu, sunt masterandă in anul al II-lea, specializarea Food Quality Management din cadrul Facultăţii de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentului şi sunt deosebit de bucuroasă să pot spune că pană la acest moment am avut parte nu doar o data ci chiar de doua ori de extraordinara experientă numită Erasmus. Daca am ales sa merg şi a doua oară, înseamnă că provoacă dependenţa….pentru că aş mai merge din nou!

 

Mai multe detalii

Maria Simona Chiş

 

 "Numele meu este Chiş Maria Simona, doctorandă a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Şcoala de Ştiinţe Agricole Inginereşti, anul I şi fericita beneficiară a unei burse Erasmus pentru un an universitar.

 ,,Călătoria de o mie de mile începe cu un singur pas.” Lao Tzu

 

Mai multe detalii

Noemi Kedves

“ERASMUS este mai mult decît o experienţă academică. Este o posibilitate de a privi lumea cu alţi ochi, de a simţi şi de a descoperi noi şi noi emoţii. Bursele Erasmus sunt printre cele mai cunoscute la nivel mondial, reprezentînd programe de mobilitate internaţională, prin care un student, masterand sau doctorand poate învăţa la o universitate din străinătate.” 

Mai multe detalii

Ioana Artene

 

"Am ajuns să iau parte din programul Erasmus întâmplǎtor, într-o searǎ, datoritǎ unui prieten foarte bun care m-a informat cǎ era ultima zi de depunere a dosarelor. Am zis sǎ încerc, sǎ vǎd ce se întâmplǎ şi astfel am petrecut toatǎ noaptea completând dosarul, însǎ a meritat…am avut noroc. Ţara aleasă de mine a fost Spania, mai exact în oraşul Valencia.

Mai multe detalii

Page 1 of 2