siglaSTA-transparent 

 Facultatea de Ştiinţa și Tehnologia Alimentelor


 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca

English French German Italian Spanish

Evenimente

2017

 Festivalul alimentului Ediţia a VI-a

 Evenimentul va avea loc în data de 14 iunie 2017
Calea Mănăştur nr. 3-5, Cluj-Napoca, Institutul Ştiinţele Vieţii

 

La eveniment participă studenţii FSTA care vor prezenta produse alimentare
tradiţionale şi inovative realizate în cadrul lucrării de licenţă.

Programul Festivalul alimentului

Broșura de prezentare

 

  

AGRONOMIADA 4 – 7 mai 2017 – BUCUREŞTI

Premii obtinute

 

SIMPOZION STUDENTESC 2017

Premii obtinute 

 

ECOTROPHELIA 2017

 ''Faza pe universitate a concursului Ecotrophelia 2017 se va desfasura in data de 18.05.2017, link spre site-ul international al concursului:   https://eu.ecotrophelia.org/''

 

 

2016

 

Festivalul alimentului Ediţia a V-a

Evenimentul va avea loc în data de 15 iunie 2016
Calea Mănăştur nr. 3-5, Cluj-Napoca

La eveniment participă studenţii FSTA care vor prezenta produse alimentare
tradiţionale şi inovative realizate în cadrul lucrării de licenţă.

Program Festivalul alimentului

Broșura de prezentare

 

 

Workshop "Lumea uleiurilor presate la rece - Luna Solai"

 Joi, 12 mai 2016, intre orele 10.00-12.00,  sala de curs ICAR, Felicia TULAI de la Luna Solai, furnizor oficial al Casei Regale, este invitata Slow Food Cluj Transilvania si a Facultatii de Stiinta si Tehnologia Alimentelor. Felia Tulai este cea care a creat brandul 100% romanesc "Luna Solai", brand care a ajuns sa fie premiat si apreciat la nivel european.

 Inscrierea pentru participare la wokshop se poate face la http://goo.gl/forms/yn3HCQ73fv

 Locurile sunt limitate la 40.

 Responsabili:  Sef lucr. dr. ing. Sonia Ancuta Socaci, dr. ing. Cuibus Lucian

 Afis Work-shop

 

 

 

Workshop 11 mai  2016. orele 10-15

Metode moderne de ob inere a inghe atei artizanale

Locatia Staṭie pilot de produse lactate 

Responsabili:  Sef lucr. dr. ing. Jimborean Mirela, Conf. dr. ing. Dorin Tibulca

 Afis Work-shop inghetata

 Raport de activitate

 

 

Workshop 25 – 26 aprilie 2016 – Proiect 

TEMPUS - Modernization and harmonization of Tourism study programs in Serbia 

 

544543-TEMPUS-1-2013-1RS-TEMP US-JPCR-MHTSPS

 

În perioada 25 – 26 aprilie 2016, USAMV Cluj-Napoca va găzdui o serie de workshop-uri  si mese rotunde susținute in cadrul proiectului TEMPUS – Modernization and harmonization of Tourism study programs in Serbia – proiect de dezvoltare institutionala. 

 

In 25 aprilie ora 9.30, în Amfiteatrul Regele Mihai, Institutul de Stiintele Vietii, va avea loc workshop-ul „Quality Assurance and Quality Control in HE System case study USAMV CN” (Lector Dr. Ramona Suharoschi) şi la ora 10.00 „Tourism Study Programme at USAMV CN” (Prof.  Dr. Felix ARION, Director Departamentul de Ştiinţe Economice)iar in data de 26 aprilie ora 16.00, Amfiteatrul Regina Maria, Institutul de Stiintele Vietii, workshop-ul „Integrative teaching / learning methods to address academic excelence and competitiveness – new horizont” (Lector Dr. Diana Dumitraş şi Lector Dr. Laura Stan).

Afis workshop Tempus

Program workshop Tempus

Raport de activitate

 

 

Workshop 30 martie 2016  orele 8.00-16.00

 Avem placerea sa va invitam la workshopul organizat de Departamentul Ingineria Produselor Alimentare, Facultatea de Stiinta si Tehnologia Alimentelor, USAMVCN in colaborare cu Firma MILLBO Italia.

 

MAIELE DE FERMENTATIE LACTICA - punte intre trecutul si viitorul painii

 

in data de 30 Martie 2016, interval orar 8.00 - 16.00, Statia pilot de panificatie-patiserie

Afis workshop

 

 

 

 

Workshop 21 martie 2016  orele 9.00-15.00

 

Stimati colegi,

Avem placerea sa va invitam la a-IV-a editie a workshopului organizat de Departamentul Ingineria Produselor Alimentare, Facultatea de Stiinta si Tehnologia Alimentelor, USAMVCN in colaborare cu firmele: VIADAN SRL si NAPOSIGAL QUALITY SRL 

 

Inovaţii în fabricarea produselor de panificaţie şi patiserie – aplicaţii ale premixurilor

 

in data de 21 Martie 2016, interval orar 9.00 - 15.00, Statia pilot de panificatie-patiserie

 Afis workshop

 

 

2015

ACTIVITĂȚI ȘTIINȚIFICE ȘI CULTURAL - EDUCATIVE PROGRAMATE

  

10 Iunie 2015

Festivalul Alimentului editia IV, 2015

Broșura de prezentare

 

27 Aprilie 2015

Diversificarea sortimentală a produselor din carne în relaţie cu tendinţele de consum şi aspectele tehnologice actuale – editia a III-a

Raport activitate .pdf

 

30 Martie 2015

Inovatia in fabricarea produselor de panificatie-patiserie-aplicatii ale premixurilor

Raport activitate .pdf

 

27 Martie 2015

Eduprenoriat - "Centru pilot pentru Inovare si Transfer de Bune Practici in Educatie"

Raport activitate .pdf

  

24 Martie 2015

 Fabricarea produselor de panificatie-patiserie. Demonstratii practice SC „La Casa Pane. Dolce” SA

 Raport activitate .pdf

 

 26 februatie 2015

Workshop - Cafea espresso - Impactul tehnologiilor avansate de procesare  -

Raport activitate .pdf si Video 

 

 

 

ARHIVA

2014

Festivalul alimentului ediţia 2014

Descarca Brosura

 

Festivalul alimentului ediţia a-III-a

Program

13 iunie 2014, Institutul Ştiinţele Vieţii

 

1000-1005

Deschiderea Festivalului, Decan Prof. Dr. Sevastiţa Muste

1005-1010

Cuvântul Rectorului USAMV, Prof Dr. Doru Pamfil

1010-1015

Cuvântul Primarului Cluj-Napoca, Dl. Emil Boc

1015-1020

Cuvântul  D-nei Dir gen. Daniela Paraschiv, CHR Hansen SRL

1020-1130

Vizionarea expoziţiei de produse noi propuse de studenţii

Facultăţii de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor

Moment artistic susţinut de studenta anului II TPPA Suciu Roxana

1130-1200

Premierea studenţilor, CHR Hansen SRL

D-na Dir gen. Daniela Paraschiv

1200-1230

Workshop academic “Improving food & health” participă

CHR Hansen SRL

 

Parteneri

 

       Primaria CJ

 ASIAR  Hansen

Primăria Municipiului

Cluj-Napoca

Asociaţia Specialiştilor din Industria Alimentară din România

Chr Hansen S.R.L

 

 

Ziua mondiala a alimentatiei 2014

Simpozionul studentesc USAMV Cluj-Napoca 2014

 


2013

Festivalul alimentului ediția 2013

Ziua mondiala a alimentatiei ediția 2013

 


2012

Festivalul alimentului ediția 2012

 

 

 

 

 

 

SIMPOZION STUDENŢESC 2017