Manifestări științifice

MANIFESTĂRILE ORGANIZATE DE FACULTATEA DE STIINŢA ŞI TEHNOLOGIA ALIMENTELOR ÎN ANUL 2019

Denumirea manifestării Tipul manifestării Perioada/ Data Locul de desfăşurare   Buget, lei Organizatori/
Date contact
Rolul și importanța alimentelelor functionale
Invitat: Nutriționist Alexandra Vlad
Workshop 4 martie 2019 ISV
USAMV
60   Organizator:

  1. FSTA

Responsabili:
Asist. dr. ing. Fărcaş Anca
Prof. univ. dr. Păucean Adriana
Conf. dr. Socaci Sonia
email [email protected]

Aprofundarea cunoștințelor teoretice privind tehnologia moraritului si a produselor de panificatie si patiserie Excursie de documentare la
SC EUROPAN SRL
5 martie 2019 Jud. Salaj, Sarmasag, str Morii nr 11 50   Organizator:
1.FSTA Cluj Napoca
2.Disciplina Tehnologia Morarit-Panificatie
3. Disciplina Depozitarea
produselor Alimentare
Responsabili:
Prof.dr. Muste Sevastita
[email protected]
Prof. dr. Adriana Paucean
[email protected]
Sef lucr. dr. Simona Man
[email protected]
As.dr. Simona Chis
[email protected]
Implementarea
sistemelor de
management de
calitate intr-o
unitate de
obtinere a carnii
de pasare
Workshop 19 martie Transavia
Alba Iulia
45   Organizator:
1. FSTA Cluj Napoca
Responsabili:
Conf. Dr. Mureşan Crina
[email protected]
Asist. dr. Vlaic Romina
[email protected]
Expoziția Internațională GastroPan ediția a XI-a Excursie de documentare 29 martie 2019 Arad 50   Organizator:
1.FSTA Cluj Napoca
2.Disciplina Tehnologia Morarit-Panificatie
3. Disciplina Gastrotehnie si catering
4. Depozitarea produselor vegetale
5. Disciplina Principii si metode de conservare
Responsabili:
Prof.dr. Muste Sevastita
Prof.dr. Adriana Paucean
[email protected]
Sef lucr.dr. Simona Man
[email protected]
Şef lucr.dr. Anamaria Pop
[email protected]
Asist.dr. Liana Salanță
[email protected]
Asist.dr. Chis Simona
[email protected]
Noutăţi in fabricarea produselor de patiserie si cofetarie. Demonstraţii practice
– in colaborare cu IREKS
Workshop Martie/aprilie 2019 Statia Pilot Panificatie-Patiserie 40   Organizator:
1. FSTA Cluj Napoca
2. Disciplina Tehnologia Morarit-Panificatie SRL
Responsabili:
Prof.dr. Adriana Paucean
[email protected]
As.dr. Simona Chis
[email protected]
Sef lucr. Dr. Simona Man
[email protected]
Cafea espresso –
impactul
tehnologiilor
avansate de
procesare,
ediţia a V-a
Workshop Martie / aprilie 2019 FSTA – Laborator Analiza senzorială a produselor alimentare 60 Nu Organizator:
1.FSTA Cluj Napoca
2.Disciplina analiza senzoriala a
alimentelor
3. Cafe River
Responsabili:
Conf. dr. Stan Laura
Profilul de aromă al vinului,
ediţia a III-a
Workshop Martie / aprilie 2019 FSTA – Laborator Analiza senzorială a produselor alimentare 60 200 Organizator:
1.FSTA Cluj Napoca
2.Disciplina analiza senzoriala a
alimentelor
3.Les Musquetaires du Vin
Responsabili:
Conf. dr. Stan Laura
Ştiinţa pentru copii (ed.4)
Science for kids and kids for science (ed.4)
Workshop / Promovare / Imagine Martie / iunie 2019 FSTA 30   Organizator:

  1. FSTA
  2. Slow Food

Responsabili:
Conf.dr. Sonia Socaci
Asist. dr.ing. Fărcaş Anca
e-mail: [email protected]

Inovația în fabricarea produselor de panificație-patiserie-aplicații ale premixurilor, ediția a VII-a în colaborare cu SC Viadan Workshop Martie / aprilie 2019 Statia Pilot Panificatie-Patiserie 50   Organizator:
1.FSTA Cluj Napoca
2.Disciplina Tehnologia Morarit-Panificatie SRL
Responsabili:
Prof.dr. Adriana Paucean
[email protected]
Sef lucr. dr. Simona Man
[email protected]
As.dr. Simona Chis
[email protected]
Bune practice
intr-o unitate de
obtinere a
produselor lactate
Excursie de
documentare
09 aprilie Colteşti, jud
Alba
45   Organizator:
1. FSTA Cluj Napoca
Responsabili:
Conf. Dr. Mureşan Crina
[email protected]
Asist. dr. Vlaic Romina
[email protected]
Ecotrophelia Concurs științific studentesc Aprilie 2019 USAMVCN –faza locala 50 2000 Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca
2. ASIAR Cluj-Napoca
Responsabili:
Prof.dr. Tofană Maria
Conf.dr. Socaci Sonia
Conf.dr. Stan Laura
Conf.dr. Mureşan Vlad
Noi reţete de obtinere a înghețatei artizanale
Ediţia a IV-a
Workshop
(invitaţi S.C. VIADAN)
Aprilie / Mai 2019 FSTA Destinat studenţilor din anii III   Organizatori:
FSTA
Responsabili:
Conf. dr. ing. Jimborean Mirela
Asist.dr. Andrei Borşa
Asist.dr. Michiu Delia
Sesiunea de comunicӑri Științifice Studențesti Simpozion 18 Mai 2019 USAMVCN 100   Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca
2. USAMVCN
Responsabili:
Reprezentanți studenți
Prof.dr. Tofană Maria
Conf.dr. Socaci Sonia
Prof.dr. Elena Mudura
Conf.dr. Jimborean Mirela
  1. 5thFascination ofPlantsDay (EPSO)
Eveniment internațional Mai 2019 USAMV     Organizatori:

  1. USAMV-CN
  2. EPSO

Responsabili din partea FSTA:
Prof.dr. Carmen Socaciu
Prof.dr. Dan Vodnar
Prof.dr. Maria Tofanӑ
Conf.dr. Sonia Socaci
E-mail: [email protected]

Tehnologii avansate de procesare in industria produselor de cofetărie
Advanced processing technology on confectionery – Practical demonstrations with Puratos’s ingredients
Workshop Mai 2019 FSTA – Staţia Pilot Produse Zaharoase 65   Organizator:

  1. FSTA Cluj Napoca, România
  2. Puratos Romania

Responsabili:
Prof. dr. ing. Emil Racolţa email: [email protected]
Conf. dr. ing. Vlad Mureşan
email: [email protected]
Cadru did. asoc. Georgiana Petruț

Secretele obţinerii berii nefiltrate: Artă vs. Aspecte tehnologice Workshop Mai/Iunie 2019 FSTA – Staţia pilot bere     Organizatori:
1. FSTA
2. Agronomia Agro Food Innovation SRL
3. Slow Food Transylvania
Responsabili:
Prof. dr. Elena Mudura
Şef lucr. dr. Teodora Coldea
Asist. dr. Lucian Cuibus
Asist. dr. Liana Salanţă
Asist. dr. Andrei Borşa
E-mail: [email protected]
Festivalul alimentului
Ediția a VIII-a
Expoziții,   prezentare de produse ale studenților FSTA 13 Iunie 2019 ISV –USAMV Cluj Napoca 100 5000 Organizatori:
1.FSTA Cluj-Napoca
2. ASIAR Cluj-Napoca
3. ASTA
4. Food News
5. Slow Food Transilvania
6.Clusterul Gusturi Transilvane
Responsabili:
Prof. dr. Tofană Maria
Conf. dr. Stan Laura
Conf. dr.Socaci Sonia
Email:
[email protected]
[email protected]
Simpozionul internațional al USAMV – secțiunea “Food Science and Technology” Simpozion științific Septembrie-2019 USAMV 200 2000 Organizatori:
1. USAMV-CN
Responsabili FSTA:
Prof.dr. Maria Tofanӑ
Şef lucr.dr. Sonia Socaci
Conf.dr. Cristina Semeniuc
Asist.dr. Anca Fărcaş
Asist.dr. Oana Pop
E-mail: [email protected]
Applications of ion chromatography in food quality control Workshop 27 septembrie 2019 ISV 35 Nu Organizatori:
1. USAMV Cluj Napoca, Romania
2. Polish Academy of Science – Institute of Environmental Research, Zabrze, Poland
Întâlniri specifice Cerc Studențesc „Tehn. prod. zaharoase / prod. extractive” Ateliere Dezvoltare produse inovative / Concepte NPD „New Product Development” Sem I / Sem II FSTA – Laborator / Stație Pilot Produse Zaharoase 10   Responsabili:
Prof. dr. ing. Emil Racolţa email: [email protected]
Conf. dr. ing. Vlad Mureşan
email: [email protected]
Cadru did. asociat Georgiana Petruț
Cerc Ştiinţific Studențesc „Analiza senzorială a produselor alimentare” Ateliere de dezvoltare a ablităţilor de expert senzorial Sem I / Sem II FSTA – Laborator Analiza senzorială a produselor alimentare 10 NU Responsabili:
Conf. dr. Stan Laura
[email protected]
Cerc Ştiinţific Studențesc
„Food Authenticity”
Activităţi ştiinţifice privind modalităţile de stabilire a autenticităţii produselor alimentare şi de identificare a fraudelor Sem I / Sem II FSTA – Laborator Aditivi alimentari 10 NU Responsabili:
Conf. dr. Socaci Sonia
Asist.dr. Fărcaş Anca
Asist.dr. Liana Salanţă

 

ARHIVA >

Sari la conținut