No | Parametrul Analizat / Serviciul Oferit | Procedura | Pret ( lei, TVA inclus) | Responsabil * Email/ Telefon |
1 | Determinarea valorii acizilor amari a hameiului, pulberilor si peletilor | Analytica EBC 7.5; 7.6; 7.7. | 120 – 265 lei/analiza (in functie de metoda de analiza) | Maria Tofana maria.tofană@usamvcluj.ro |
2 | Determinarea instrumentala a indicilor de textura pentru diverse alimente sau semifabricate din industria alimentara | Analiza profilului textural (TPA), Teste de comprimare. AACC 74-10A compression test; ISO 16305, etc. |
46 – 460 lei (in functie de numarul de indici de textura analizati) | Vlad Muresan [email protected] 0264-596-384 int 290. |
3 | Determinarea calitativa a profilului volatil al uleiurilor volatile | Gaz-cromatografie cuplată cu spectrometrie de masă | 350 – 400 lei/analiza | Sonia Socaci [email protected] |
4 | Determinarea continutului de proteina din produse alimentare | Metoda Kjeldahl | 71.5 lei/analiza | Sonia Socaci [email protected] Crina Muresan [email protected] |